Δ. Αθηναίων: «Ελάτε να γράψουμε την Αθήνα στο ρεκόρ Γκίνες»

Τη μεγαλύτερη χάρτινη κουκουβάγια του κόσμου για να γραφτεί η Αθήνα στο Ρεκόρ Γκίνες θα δημιουργήσουν, μαζί με εσάς ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων και η Κοινωνική Ανθρωπολόγος – Instructor Origami – Κάτοχος Ρεκόρ Γκίνες Μυρτώ Δημητρίου.

Η εκδήλωση θα γίνει αύριο Τρίτη 18 Μαρτίου από τις 10:00 έως τις 19:00 στο Γήπεδο του Μετς (Μάρκου Μουσούρου 70),ώστε να δημιουργηθεί το μωσαϊκό της μεγαλύτερης χάρτινης κουκουβάγιας, ως σύμβολο σοφίας και έμβλημα της Αθήνας, σε 512τ.μ με 52.000 χάρτινα λουλούδια.

Με αυτή την πράξη δίνεται ένα μήνυμα αισιοδοξίας, δημιουργίας, συνεργασίας, ανακύκλωσης, για να προβληθεί η Ελλάδα, τα σύμβολα και την ιστορία της σε όλο τον κόσμο.

Θα υπάρχουν πολλές εκπλήξεις για όλους τους συμμετέχοντες και για όσους δεν έχουν ασχοληθεί με την ιαπωνική τέχνη της χαρτοδιπλωτικής, θα υπάρχει εργαστήριο εκμάθησης στο Γήπεδο του Μετς.

ΚΟΣΜΟΣ, ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ, ΡΕΚΟΡ ΓΚΙΝΕΣ, ΧΑΡΤΙΝΗ ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!