Αυστραλία: Επιστράτευσαν τα… ωροσκόπια για να σταματήσουν τους παράνομους μετανάστες

Ακόμα και τα… άστρα φαίνεται ότι επιστράτευσαν οι αρχές στην Αυστραλία προκειμένου να αποτρέψουν παράνομους μετανάστες από τη Σρι Λάνκα από το να επιχειρήσουν να φτάσουν στη χώρα των καγκουρό.

Σύμφωνα με το Buzfeed η αρμόδια υπηρεσία της Αυστραλίας δημιούργησε ένα ψεύτικο ωροσκόπιο γραμμένο στα αγγλικά στο οποίο υπήρχαν αρνητικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο σε περίπτωση που προσπαθούσε να ταξιδέψει παράνομα στην Αυστραλία με βάρκα.

Ανάμεσα στις αρνητικές προβλέψεις περιλαμβάνονταν οικογενειακά προβλήματα, αιώνια χρέη και στιγμές ντροπής.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το συγκεκριμένο «ωροσκόπιο» κατασκευάστηκε κάποια στιγμή πριν από 2-3 χρόνια.

Το «ωροσκόπιο» προειδοποιεί όσους είναι στο ζώδιο του Άρη ότι αν επιχειρήσουν το επικίνδυνο ταξίδι «θα πέσουν θύμα εκμετάλλευσης από δουλεμπόρους. Θα σας πάρουν τα χρήματα και θα γυρίσετε στη Σρι Λάνκα χωρίς τίποτα στα χέρια σας».

Οι Τοξότες προειδοποιούνται ότι οι αρχές της Αυστραλίας θα τους γυρίσουν πίσω στη Σρι Λάνκα «και θα είστε χρεωμένοι για πάντα. Όλα όσα ρισκάρατε θα αποδειχθούν μάταια και θα καταλήξετε να χρωστάτε σε όλους».

Στους Αιγόκερους οι «αστρολόγοι» λένε ότι «θα είναι μάταιο να ρισκάρετε τη ζωή σας στις επικίνδυνες θάλασσες. Αν ταξιδέψετε παράνομα στην Αυστραλία θα επιστρέψετε στη Σρι Λάνκα και θα είστε μονίμως άτυχοι».

Οι συντάκτες του φαίνεται ότι ήθελαν να αξιοποιήσουν το μεγάλο βάρος που δίνουν στα ωροσκόπια οι κάτοικοι της Σρι Λάνκα.

«Έχουν συμπληρωθεί τέσσερα χρόνια από τότε που κάποιος από τη Σρι Λάνκα έφτασε στην Αυστραλία παράνομα με βάρκα. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου οι αρχές της Αυστραλίας σταμάτησαν και γύρισαν πίσω περισσότερους από 160 ανθρώπους από τη Σρι Λάνκα» επισημαίνει, επίσης, το «ωροσκόπιο».

ΚΟΣΜΟΣ, ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ, ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ, ΩΡΟΣΚΟΠΙΑ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!