ασθενής-σε-νοσοκομείο-έκλεισε-τον-ανα-1050438
ΚΟΣΜΟΣ | 02.12.2022 | 14:36

Ασθενής σε νοσοκομείο έκλεισε τον αναπνευστήρα διπλανής της, επειδή δεν άντεχε τον θόρυβο

Η τρέλα δεν πάει μόνο στα βουνά, όπως λέει εκείνη η γνωστή ρήση, αλλά πάει και στα νοσοκομεία, και αυτό το απέδειξε περίτρανα ηλικιωμένη ασθενής σε νοσοκομείο της Γερμανίας, καθώς έκλεισε δυο φορές τον αναπνευστήρα διπλανής της. Το… απίστευτο της υπόθεσης είναι ότι η 72χρονη Γερμανίδα ασθενής πήγε να… σκοτώσει την διπλανή της, επειδή δεν άντεχε τον θόρυβο από το μηχάνημα.

Οι γερμανικές αρχές, πάντως, δεν το… έριξαν στην τρέλα. Συνέλαβαν την 72χρονη, την οδήγησαν στη Δικαιοσύνη και πλέον η γυναίκα βρίσκεται αντιμέτωπη με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας.

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη το βράδυ της Τρίτης (29.11.2022) σε νοσοκομείο της πόλης Μανχάιμ στη Γερμανία. Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσαν η αστυνομία και η εισαγγελία η 72χρονη σηκώθηκε περίπου στις 20:00 από το κρεβάτι της και έκλεισε τον αναπνευστήρα μιας 79χρονης που νοσηλευόταν δίπλα της στον θάλαμο, διότι την ενοχλούσε ο θόρυβος από το μηχάνημα.

Το προσωπικό του νοσοκομείου που αντιλήφθηκε το περιστατικό και έσπευσε στον θάλαμο και ενεργοποίησε τον αναπνευστήρα. Η 72χρονη νόμιζε ότι δεν θα υπήρχε θέμα αν δεν λειτουργούσε ο αναπνευστήρας. Το προσωπικό του νοσοκομείου, όμως, ενημέρωσε την… αγριεμένη 72χρονη να μην ξανακάνει το ίδιο, διότι αυτό θα έθετε σε κίνδυνο τη ζωή της 79χρονης.

Η 72χρονη, όμως, δεν… καταλάβαινε τίποτα. Μια ώρα μετά πήγε και έκλεισε ξανά το μηχάνημα του αναπνευστήρα της διπλανής της με αποτέλεσμα να ειδοποιηθεί η αστυνομία, που συνέλαβε την Γερμανίδα αυτή. Το θετικό είναι ότι η άλλη ασθενής, η 79χρονη, νοσηλεύεται χωρίς να διατρέχει η ζωή κάποιο κίνδυνο από το απίστευτο συμβάν.