αστέρας-του-tik-tok-δολοφόνησε-την-πρώην-του-954906
ΚΟΣΜΟΣ | 27.10.2021 | 09:16

Αστέρας του Tik Tok δολοφόνησε την πρώην του και χάκαρε το iPad της κόρης του

O 29χρονος σταρ του Tik Tok Ali Abulaban, κατηγορείται ότι σκότωσε τη εν διαστάσει γυναίκα του και τον σύντροφό της σε πολυκατοικία στο Σαν Ντιέγκο ενώ λίγο νωρίτερα είχε χακάρει το ipad της 5χρονης κόρης του σε μια προσπάθεια να τους «πιάσει» μαζί.

Ο ίδιος δήλωσε αθώος στο Ανώτατο Δικαστήριο του Σαν Ντιέγκο για τη δολοφονία της 28χρονης Ana Abulaban και του 29χρονου φίλου της Rayburn Cadenas Barron.

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει είναι βαριές και μπορεί να ζητηθεί ακόμη και θανατική ποινή εάν καταδικαστεί.

Ο Abulaban, ο οποίος ονομάζεται JinnKid στο TikTok, έχει σχεδόν ένα εκατομμύριο διαδικτυακούς ακόλουθους και συνήθως δημοσιεύει κωμικά σκετς και μιμήσεις διασημοτήτων. Χαρακτηριστική μίμηση αυτή του Tony Montana στο «Scarface».

Σύμφωνα με πληροφορίες οι εισαγγελείς λένε ότι η σύζυγός του, του είχε ζητήσει να φύγει από το διαμέρισμά τους, στον 35ο όροφο όπου ζούσαν, στις 18 Οκτωβρίου και τον κατηγόρησε για ενδοοικογενειακή βία.

Ο Abulaban, φέρεται να έφυγε από το σπίτι και έμεινε για τρεις ημέρες σε ξενοδοχείο. Όμως επέστρεψε και εγκατέστησε εφαρμογή ακρόασης στο iPad της κόρης του όταν το σπίτι ήταν άδειο.

Οι εισαγγελείς είπαν ότι άκουσε αργότερα την ίδια ημέρα μέσω της εφαρμογής τη σύζυγό του να μιλάει και να γελάει με τον Barron.

Τότε ο Abulaban επέστρεψε βιαστικά στο διαμέρισμα και φέρεται να πυροβόλησε τον Barron τρεις φορές πριν πυροβολήσει τη γυναίκα του στο κεφάλι.

Τις κινήσεις του πριν εισβάλει στο διαμέρισμά φαίνεται πως έχουν καταγράψει κάμερες ασφαλείας.

Πριν καλέσει ο ίδιος την αστυνομία πήρε τη κόρη του από το σχολείο. 45 λεπτά αργότερα συνελήφθη στο αυτοκίνητο με το παιδί.