Αρκούδα εισέβαλε σε αυτοκίνητο, το έκανε… λαμπόγιαλο και εγκλωβίστηκε μέσα

  • Απο stergios
  • 24 Ιουνίου 2018 - 12:20
  • Comments Off

Έναν ασυνήθιστο εισβολέα κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος στην κομιτεία Placer της Καλιφόρνια, όταν έλαβαν την κλήση ενός ιδιοκτήτη αυτοκινήτου, ο οποίος κατήγγειλε ότι μία αρκούδα είχε εισβάλει μέσα στο όχημά του.

Πράγματι, οι αστυνομικοί που κατέφθασαν στο σημείο βρήκαν την αρκούδα εγκλωβισμένη μέσα στο όχημα, ενώ το μεγάλο κι επικίνδυνο θηλαστικό αδυνατούσε να βγει από το αυτοκίνητο, καθώς είχε σφηνώσει στους περιορισμένους χώρους στο εσωτερικό του.

Μόνη λύση για τον απεγκλωβισμό της ήταν το σπάσιμο του παραθύρου που βρισκόταν κοντά στο πρόσωπο της αρκούδας, ώστε να μην χρειαστεί να κάνει κάποια μανούβρα για να βγει.

Την δύσκολη αποστολή ανέλαβε ένας αστυνομικός, ο οποίος έσπασε το πίσω παράθυρο του οχήματος, δίνοντας την ευκαιρία στην αρκούδα να δραπετεύσει από την «παγίδα» και να επιστρέψει στα δάση της περιοχής.

Βέβαια, παρά το γεγονός ότι η αρκούδα αμέσως έφυγε χωρίς να επιτεθεί σε κάποιον παριστάμενο, οι ζημιές που είχαν προκληθεί από την παρουσία της μέσα στο αυτοκίνητο ήταν αρκετά μεγάλες, ενώ προς το παρόν δεν έχει γίνει σαφές για ποιο λόγο η αρκούδα αποφάσισε να μπουκάρει μέσα στο αυτοκίνητο, με επικρατέστερο σενάριο να είναι η αναζήτηση τροφής.

ΚΟΣΜΟΣ, ΔΙΕΘΝΗ, ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ, ΑΡΚΟΥΔΑ, VIDEO


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!