Απολύσεις στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ λόγω Μέγκαν και Χάρι

  • Απο stergios
  • 15 Φεβρουαρίου 2020 - 10:21
  • Comments Off

Μαζικές απολύσεις είναι το επακόλουθο της οριστικής και αμετάκλητης, καθώς φαίνεται, απόφασης του Χάρι και της Μέγκαν να εγκαταλείψουν την Μεγάλη Βρετανία και τη βασιλική οικογένεια.

Ρεπορτάζ της Daily Mail αναφέρει ότι ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ απέλυσαν όλο το προσωπικό τους, συνολικά 15 άτομα, από το γραφείο τους στο παλάτι του Μπάκιγχαμ.

Αυτό, σύμφωνα με τη βρετανική Daily Mail, είναι το αδιαμφισβήτητο σημάδι ότι το ζευγάρι και ο γιος τους Άρτσι δεν πρόκειται να επιστρέψουν ποτέ για να ζήσουν στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει ότι η κοντινή ομάδα του ζεύγους πήρε πακέτο αποζημίωσης ενώ μόνο δύο από τους 15 υπάρχει περίπτωση να απορροφηθούν στο παλάτι.

«Οι υπάλληλοι είναι τα τελευταία θύματα της βόμβας του Χάρι και της Μέγκαν με τη μετακόμισή τους στη Βόρεια Αμερική και την απόφαση για την οικονομική τους ανεξαρτησία από τη βασιλική οικογένεια», σχολιάζει η Daily Mail.

Χθες το Παλάτι αρνήθηκε να σχολιάσει τις απολύσεις του προσωπικού, αλλά άφησε να εννοηθεί ότι όλα τα μέλη της βασιλικής οικογένειας, συμπεριλαμβανομένων της βασίλισσας Ελισάβετ, του πρίγκιπα Κάρολου και του πρίγκιπα Ουίλιαμ, γνώριζαν για το κλείσιμο των γραφείων και τα πακέτα αποζημίωσης.

Μια πηγή δήλωσε στη Mail: «Δεδομένης της απόφασής τους να αποχωρήσουν, είναι σαφές ότι δεν χρειάζεται πλέον το γραφείο τους στο παλάτι του Μπάκιγχαμ. Αν και καταβάλλονται προσπάθειες για την απορρόφηση των υπαλλήλων στο βασιλικό νοικοκυριό, δυστυχώς θα υπάρξουν απολύσεις ».

ΚΟΣΜΟΣ, ΔΙΕΘΝΗ, ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ, DAILY MAIL, ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΧΑΡΙ, ΜΕΓΚΑΝ ΜΑΡΚΛ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!