απίστευτο-ο-χάρι-είπε-ψέμματα-για-την-π-1132422
ΚΟΣΜΟΣ | 03.02.2023 | 22:13

Απίστευτο: Ο Χάρι είπε ψέμματα για την παρθενιά του!

Από αλλού το περίμενε, από αλλού του ήρθε. Ο λόγος για τον πρίγκιπα Χάρι των γνωστών ανακτόρων.

Τόσες εβδομάδες αναμονής για να δοθεί καυτή συνέχεια στην κυκλοφορία του βιβλίου, με τον… ευρηματικό τίτλο, «Ρεζέρβα», για όλα όσα τρομερά και φοβερά πέρασε μέσα στα ανάκτορα του Μπάκινγχαμ, βγήκε επιτέλους κάποιος να τον πει ψεύτη.

Όχι, δεν ήταν ο βασιλιάς Κάρολος, ούτε ο διάδοχος Γουίλιαμ. Πρωτοφανώς και η Κέιτ με την τσουχτερή γλώσσα κατάφερε να μην προβεί σε σχόλια.

Ψεύτης ολκής

Ψεύτη τον αποκάλεσε ένας από τους πιο αγαπητούς Βρετανούς ηθοποιούς, ο Ρούπερτ Έβερετ (στην Ελλάδα οι περισσότεροι τον ξέρουν από την ταινία «Ο Γάμος του Καλύτερου μου Φίλου»).

Όπως είπε, ο Χάρι δεν έχασε την παρθενιά του με μια μεγαλύτερη γυναίκα πίσω από ένα μπαρ στη βρετανική εξοχή, υπό το βλέμμα όλων όσων πέρασαν από εκεί, αλλά στο εξωτερικό με άλλη μεγαλύτερης ηλικίας κυρία.

Ο ίδιος δεν αποκάλυψε ποια είναι, αλλά είπε ιντριγκαδόρικα ότι το αφήνει, είτε στον σύζυγο της Μέγκαν Μαρκλ να ξεφύγει του ελέγχου της και να πει την αλήθεια, είτε στα μέσα να την εντοπίσουν.

Η ιστορία δεν θα αφορούσε κανέναν, αν στο βιβλίο ο Χάρι δεν παρουσιαζόταν ως ο πρωταγωνιστής soft porn ταινίας.

Δεν ήταν… επιβήτορας

Όπως είπε μετάνιωσε, όχι για την όμορφη κυρία που του φέρθηκε σαν να ήταν ένας νεαρός επιβήτορας, χτυπώντας του μάλιστα τα καπούλια, αλλά για το ότι εξέθεσε εκείνη και τον εαυτό του στα βλέμματα των περαστικών.

Και η αλήθεια είναι ότι οι Βρετανοί κοντά σε μια παμπ είναι πάντα πάρα πολλοί.

Ο ίδιος μάλιστα ανέφερε στη συνέχεια, σε κάποιο άλλο σημείο του βιβλίο του, το πόσο μεγάλη ντροπή αισθάνθηκε όταν ένας σωματοφύλακας των ανακτόρων του έκανε νύξη για την ερωτική του περιπέτεια.

«Υπέθεσα ότι αναφερόταν στην πρόσφατη απώλεια της παρθενιάς μου, ένα ταπεινωτικό επεισόδιο με μια μεγαλύτερης ηλικίας γυναίκα, που της άρεσαν τα άλογα και μου φέρθηκε σαν έναν νεαρό επιβήτορα», έγραψε χαρακτηριστικά.

Μα… την Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ

Το θέμα της παρθενιάς του Χάρι απασχολούσε για πολλά χρόνια τα μέσα ενημέρωσης, γράφει η Mirror.

Δεν ήταν μόνο οι Βρετανίδες που ήθελαν να σωθούν από έναν πρίγκιπα, αλλά και οι φήμες που τον ήθελαν να… κατάφερε με την πρώτη την Ελιζάμπεθ Χάρλει, μια από τις ωραιότερες συμπατριώτισσες του και επί μακρόν σύντροφος του Χιου Γκραντ.

Η ίδια πρόσφατα ξεκαθάρισε γελώντας ότι δεν έκανε αυτή το ψυχικό. Μάλλον το όνομα της αναφέρθηκε παντού, γιατί αποτελεί και μεγάλη αδυναμία της Μέγκαν, από τότε που είχε εμφανιστεί με εκείνη τη διάσημη τουαλέτα του Βαλεντίνο με τις καρφίτσες αντί για ραφές.

Σε κάθε περίπτωση το μυστήριο παραμένει… Αλλά για πρώτη φορά στη ζωή του ο Χάρι κρατάει το στόμα του ερμητικά κλειστό.