Απίστευτές σκηνές στη Βουλή τις Σρι Λάνκα: Μπουνιές, κλωτσίες και μαχαίρια

Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν στη Βουλή της Σρι Λάνκα, όταν βουλευτές ήρθαν στα χέρια στο πλαίσιο της γενικότερης ηλεκτρισμένης πολιτικής ατμόσφαιρας που έχει αφήσει τη χώρα χωρίς πρωθυπουργό ή υπουργικό συμβούλιο.

Το πρωί της Πέμπτης η συνεδρίαση διακόπηκε, αφότου υποστηρικτές του εκδιωχθέντος πρωθυπουργού, Mahinda Rajapaksa, όρμησε στον πρόεδρο της βουλής Karu Jayasuriya.

Τον Jayasuriya μπήκε μπροστά για να τον προστατεύσει ένας συνεργάτης του πρωθυπουργούo Ranil Wickremesinghe, ο οποίος καθαιρέθηκε την προηγούμενη εβδομάδα και αντικαταστάθηκε από τον Rajapaksa σε κάτι που οι οπαδοί του Wickremesinghe θεωρούν πολιτικό πραξικόπημα.

Μέλος του Ενωμένου Εθνικού Κόμματος του Wickremesinghe εμφανίστηκε να κραδαίνει ένα μεγάλο μαχαίρι. Περισσότεροι από 30 βουλευτές άρχισαν να σπρώχνονται και να παλεύουν στο πάτωμα, έπεσαν γροθιές, ενώ ένας από τους βουλευτές φαίνεται να πετά έναν σκουπιδοτενεκέ προς τον πρόεδρο της Βουλής. Από το επεισόδιο τραυματίστηκε ένας βουλευτής.

ΚΟΣΜΟΣ, ΒΟΥΛΗ, ΞΥΛΟ, ΣΡΙ ΛΑΝΚΑ, VIDEO


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!