αντζελίνα-τζολί-συγκίνηση-για-την-εισ-1059806
ΚΟΣΜΟΣ | 13.08.2022 | 14:09

Αντζελίνα Τζολί: Συγκίνηση για την εισαγωγή της κόρης της στο Spelman

Η Αντζελίνα Τζολί δεν έκρυψε την περηφάνεια και τη συγκίνησή της για την κόρη της, Ζαχάρα Τζολί-Πιτ, μετά την εισαγωγή της σε ιστορικό κολλέγιο.

Η ηθοποιός άφησε πρόσφατα την 17χρονη κόρη της στο κολλέγιο μαύρων γυναικών «Spelman», όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που μοιράστηκε ο αντιπρόεδρος Darryl Holloman στο Instagram.

Μητέρα και κόρη συναντήθηκαν με τον Holloman και την πρόεδρο του σχολείου Dr. Helene Gayle και η συγκίνηση ήταν μεγάλη.

Στην πρώτη φωτογραφία, η Τζολί ποζάρει με την Dr. Gayle στην πανεπιστημιούπολη του Spelman. Σε ένα βίντεο, οι δύο γυναίκες συνομιλούν ενώ ο Holloman τις τραβάει βίντεο. Στην ερώτηση πώς αισθάνεται που η κόρη της θα είναι φοιτήτρια στο ιδιωτικό κολέγιο θεωρητικών επιστημών, η Τζολί απάντησε: «Θα αρχίσω να κλαίω! Δεν έχω αρχίσει να κλαίω ακόμα».

Η Dr. Gayle αστειεύεται ότι θα υπάρχει «άφθονος χρόνος για να κλάψετε» στην επόμενη εκδήλωση, η οποία είναι «για να προκαλέσουμε δάκρυα και να τα βγάλουμε όλα προς τα έξω».

«Άκουσα ότι αύριο το βράδυ είναι η μεγάλη βραδιά», απαντά η Τζολί. «Κρατιέμαι καλά».

Η Τζολί ανακοίνωσε για πρώτη φορά νωρίτερα αυτόν το μήνα, ότι η Ζαχάρα θα φοιτήσει στο «Spelman College» αυτό το φθινόπωρο.

«Η Ζαχάρα με τις αδελφές της στο Spelman!», έγραψε η ηθοποιός στη λεζάντα μιας εικόνας στο Instagram με την κόρη της να είναι περιτριγυρισμένη από συμφοιτητές της στο ιστορικό κολλέγιο.

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη E! News (@enews)