αντετοκούνμπο-φούντωσαν-οι-φήμες-για-925865
ΚΟΣΜΟΣ | 16.11.2021 | 18:44

Αντετοκούνμπο: Φούντωσαν οι φήμες για μεταγραφή «βόμβα»

H κατάκτηση του πρωταθλήματος στο ΝΒΑ πέρυσι με τους Μιλγουόκι Μπακς ήταν η μεγαλύτερη επιτυχία στην καριέρα του Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος πάει από διάκριση σε διάκριση, αφού το αμερικανικό περιοδικό GQ τον ανέδειξε αθλητή της χρονιάς. Και μιλώντας σε αυτό, ο Greek Freak άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο μεταγραφής του, αφού σε ερώτηση για την επόμενη πρόκληση απάντησε ότι ίσως αυτή να μη βρίσκεται στο Μιλγουόκι.

Ο Αντετοκούνμπο αναδείχθηκε δύο φορές MVP του ΝΒΑ, πέρυσι στέφθηκε πρωταθλητής οδηγώντας τους Μπακς στην κορυφή για πρώτη φορά έπειτα από αναμονή δεκαετιών και γενικά έχει καθιερωθεί ως ένας από τους σπουδαιότερους αθλητές του κόσμου.

Σύμφωνα με το περιοδικό GQ είναι ο αθλητής της χρονιάς για το 2021 και μιλώντας σε αυτό ο Έλληνας σούπερ σταρ άφησε ανοιχτό κάθε ενδεχόμενο για το μέλλον, λέγοντας τα εξής: «Μία από τις προκλήσεις της καριέρας μου ήταν να κατακτήσω το πρωτάθλημα. Και τα καταφέραμε. Ήταν πολύ δύσκολο, αλλά τα καταφέραμε. Πολύ, πολύ δύσκολο. Όμως λατρεύω τις προκλήσεις. Ποια θα είναι η επόμενη πρόκληση; Ίσως η επόμενη πρόκληση να μην είναι εδώ…».

Δηλώσεις που μάλλον θα αγχώσουν τους οπαδούς των Μπακς, με τον Αντετοκούνμπο να συνεχίζει: «Εγώ μαζί με την οικογένειά μου έχουμε επιλέξει να μένουμε σε μια πόλη την οποία αγαπάμε και μας φέρεται με τον καλύτερο τρόπο προς το παρόν. Σε δύο χρόνια αυτό ίσως αλλάξει. Είμαι ειλικρινής μαζί σας. Πάντα είμαι ειλικρινής. Αγαπώ την πόλη. Αγαπώ την κοινωνία. Θέλω να τη βοηθήσω όσο το δυνατόν καλύτερα».