Άνδρες μπήκαν σε λάθος σπίτι για… σεξουαλική φαντασίωση

Μια απίθανη σεξουαλική φαντασίωση πήγε εντελώς στραβά, αφού οι άνδρες που είχαν προσληφθεί για να την πραγματοποιήσουν απέτυχαν παταγωδώς.

Συγκεκριμένα, οι δυο άντρες επρόκειτο να μπουν στο σπίτι με ματσέτες τις οποίες θα είχαν δεμένες στο εσώρουχό τους και στην συνέχεια θα χαϊδεύονταν με μια… σκούπα!

Όλο αυτό κανονίστηκε μέσω Facebook από έναν άνδρα κοντά στο Griffith της Νέας Νότιας Ουαλίας, ο οποίος τους έδωσε την διεύθυνσή του.

«Ήταν πρόθυμος να πληρώσει 5.000 δολάρια αν ήταν πραγματικά καλό», είπε ο δικαστής.

Μπήκαν σε λάθος σπίτι

Ωστόσο δεν πήγε και τόσο καλά αφού εκείνοι μπήκαν σε λάθος σπίτι!

Ο λόγος ήταν πως ο άνδρας που είχε την φαντασίωση μετακόμισε σε άλλη διεύθυνση 50 χιλιόμετρα (30 μίλια) μακριά και δεν τους ενημέρωσε.

Έτσι εκείνοι μπήκαν στο σπίτι ενός άλλου ο οποίος όπως είπε παρατήρησε ένα φως στην κουζίνα του στις 06:15 και υπέθεσε ότι ήταν ένας φίλος που ερχόταν καθημερινά για πρωινό καφέ.

Όταν οι άντρες φώναξαν το όνομα του πελάτη τους, εκείνος άνοιξε το φως και αφαίρεσε την μάσκα ύπνου που φορούσε.

Τότε, τους είδε να στέκονται πάνω από το κρεβάτι του με τα μαχαίρια (μαντσέτες), τα οποία είχαν στηρίξει στο εσώρουχό τους.

Όταν συνειδητοποίησαν το λάθος τους, ο ένας από τους δυο τους είπε «Συγγνώμη, φίλε», και του έσφιξε το χέρι.

Στη συνέχεια, οι δύο άνδρες πήγαν στη σωστή διεύθυνση, όπου ο πελάτης παρατήρησε ότι ο ένας άντρας είχε ένα πολύ μεγάλο μαχαίρι στο παντελόνι του και τους ζήτησε να αφήσουν τα όπλα στο αυτοκίνητό τους.

Στην συνέχεια τους μαγείρεψε μπέικον, αυγά και χυλοπίτες, και λίγο αργότερα, η αστυνομία έφτασε εκεί, βρήκε τα μαχαίρια στο αυτοκίνητο και συνέλαβε τους δυο άνδρες.

Ο δικαστής θεώρησε τα μαχαίρια μέρος του «ρόλου» τους

Ο δικαστής κατέληξε στο συμπέρασμα ότι «τα πραγματικά περιστατικά της υπόθεσης είναι ασυνήθιστα» και έκρινε ότι τα στοιχεία δεν δείχνουν ότι οι ενέργειες των ανδρών ήταν σκόπιμες.

«Έφεραν τα μαχαίρια μάλλον για να χρησιμοποιηθούν στην φαντασίωση», είπε.

Ο δικηγόρος του Terrence Leroy, ενός από τους κατηγορούμενους, είπε: «Ήταν εμπορική συμφωνία να δέσει και να χαϊδέψει τον ημιγυμνό άνδρα με μια σκούπα. Δεν υπήρχε πρόθεση για εκφοβισμό».

ΚΟΣΜΟΣ, ΣΠΙΤΙ, ΑΝΤΡΕΣ, ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΗ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!