Αναψυκτικά Red Bull αξίας 1 εκατ. ευρώ «έκαναν φτερά» στο Βέλγιο

Οι κλέφτες χρειάστηκαν 12 ώρες και αλλεπάλληλες «επισκέψεις» στην αποθήκη όπου βρίσκονταν τα αναψυκτικά. Οι αρχές προσπαθούν να εντοπίσουν το μεγάλο κλεμμένο φορτίο, ενώ δεν αποκλείουν οι δράστες να είχαν «εσωτερική βοήθεια».

Μια ομάδα ληστών κατάφερε να κλέψει περισσότερες από 300 παλέτες αναψυκτικών Red Bull από αποθήκη στο Βέλγιο, η αξία των οποίων φτάνει περίπου το 1 εκατομμύριο ευρώ.

Η κλοπή έγινε σε βιομηχανικές εγκαταστάσεις στην περιοχή Μενίν του Βελγίου, κοντά στα σύνορα με τη Γαλλία.

Η ομάδα των κλεφτών χρειάστηκε 12 ώρες για να αποσπάσει ολόκληρη την ποσότητα και φέρεται να έκανε πολλές διαδρομές από και προς την αποθήκη. Χαρακτηριστικό είναι ότι η ποσότητα των αναψυκτικών που έκλεψε ανστιστοιχεί σε 11 φορτηγά, όπως αναφέρει το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων AFP.

Σύμφωνα με βελγικές αστυνομικές πηγές, οι αρχές προσπαθούν να εξιχνιάσουν την υπόθεση χρησιμοποιώντας τις καταγραφές των καμερών του κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης, ενώ δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο οι δράστες να είχαν εσωτερική βοήθεια από κάποιον που εργαζόταν στην αποθήκη.

ΚΟΣΜΟΣ, ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ, 1 ΕΚΑΤ., RED BULL


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!