Ανάπηρος ζητιάνος με 100.000 δολάρια το χρόνο

Φαίνεται ότι είναι καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι και ζητάει την ελεημοσύνη όσων μπορούν να τον βοηθήσουν Όμως ο ζητιάνος Γκάρι Τόμσον από το Τέξας που είναι γνωστή φιγούρα στο Κεντάκι ως ο «ανάπηρος ζητιάνος» αποκαλύπτει ότι κερδίζει 100.000 δολάρια το χρόνο από ελεημοσύνη. Μόνο που δεν είναι ανάπηρος και όλο αυτό είναι κόλπο για να αποσπάσει χρήματα από τους αδαείς.

Ο Τόμσον υποκρίνεται ότι δεν μπορεί να περπατήσει, ούτε να μιλήσει καλά και έτσι πολύς κόσμος τον λυπάται. Κέρδισε μάλιστα 2,4 εκατομμύρια δολάρια το 1993 μετά από ένα ατύχημα με μηχανή.

Αυτό που λέει στους περαστικούς είναι ότι τα χρήματά του, έκαναν φτερά, όταν του τα πήρε η οικογένειά του, όταν έμεινε παράλυτος. Η αλήθεια είναι ότι έχει κάποια δυσκολία να περπατήσει, αλλά δεν είναι παράλυτος.

Όταν ρωτήθηκε από τηλεοπτικό σταθμό, αν σκοπεύει να σταματήσει, εκείνος είπε «γιατί;»

Ο Τόμσον έχει συλληφθεί δύο φορές, για την απάτη του, αλλά συνεχίζει. Ο ίδιος μάλιστα λέει ότι «κερδίζει 60.000-100.000 δολάρια το χρόνο» με αυτόν τον τρόπο.

Αν προσποιείται ότι έχει και κάποιο πνευματικό πρόβλημα, κερδίζει ακόμη περισσότερα. Έχει ακόμη και πτυχίο στην παθολογία της ομιλίας, με αποτέλεσμα να μπορεί να μιμηθεί τέλεια κάποιον που δεν μπορεί να μιλήσει.

Ο μέσος ετήσιος μισθός στο Κεντάκι είναι 42.000 δολάρια.
ΠΗΓΗ pestanea

ΚΟΣΜΟΣ, ΤΕΞΑΣ, ΑΝΑΠΗΡΟΣ, ΖΗΤΙΑΝΟΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!