Αλάσκα: Στο ebay για 10.000 δολάρια το τζιπ που οδηγούσε η δήμαρχος Σάρα Πέιλιν

Στο ebay έβγαλε ο δήμος Γουασίλα στην Αλάσκα  το SUV Ford Expedition (μοντέλο 1999) που οδηγούσε η τότε δήμαρχος και υποψήφια αντιπρόεδρος των ΗΠΑ το 2008, Σάρα Πέιλιν.

Τιμή εκκίνησης για το όχημα που μετράει ήδη 120.000 χιλιόμετρα, ορίστηκαν τα 10.000 δολάρια.Οι υπεύθυνοι του δήμου της Γουασίλα εκτιμούν ότι λόγω της «ιστορικότητας» του οχήματος, η τιμή θα είναι ακόμα υψηλότερη.

Ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί η φωτογραφία  του οχήματος που ανέβασαν στο ebay, στην οποία απεικονίζεται το τζιπ και  μια «χάρτινη» Σάρα Πέιλιν τοποθετημένη στη θέση του οδηγού.

Η Πέιλιν υπήρξε δήμαρχος της πόλης μέχρι το 2002 και στη συνέχεια εξελέγη κυβερνήτης. Το 2008 ήταν η επιλογή του ρεπουμπλικάνου Τζον ΜακΚέιν στη μάχη του απέναντι στον Μπαράκ Ομπάμα για την προεδρία των ΗΠΑ. Η ίδια παραιτήθηκε από τη θέση του κυβερνήτη το 2009.

ΚΟΣΜΟΣ, ΤΖΙΠ, ΑΛΑΣΚΑ, EBAY, ΣΑΡΑ ΠΕΙΛΙΝ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!