Ακρωτηριάζουν τα αυτιά τους για «μόδα»!

Η τροποποίηση του σώματος δεν είναι ένα νέο φαινόμενο.

Εδώ και καιρό έχει κυκλοφορήσει ένας νέος τύπος μόδας, τον οποίο ακολουθεί αρκετός κόσμος. Μάλιστα, πέρυσι έγινε γνωστός ένας άνθρωπος που ονόμασε τον εαυτό του «διανθρωπιστή», με περισσότερες από 100 τροποποιήσεις – συμπεριλαμβανομένων και κέρατων σιλικόνης.

Όμως, πρόσφατα, ένας άνδρας από την Αυστραλία πήγε ένα βήμα παραπέρα αυτή τη μόδα στο στούντιο Calm Modification Body στη Στοκχόλμη. Ο άνδρας επισκέφθηκε το στούντιο για να ακρωτηριάσει το εσωτερικό των αυτιών του.

Σύμφωνα με την ανάρτηση του στούντιο σε Facebook και Instagram, η διαδικασία ονομάζεται «απομάκρυνση κόγχης», και περιλαμβάνει τον ακρωτηριασμό του «concha» – του μεσαίου κομματιού του εξωτερικού αυτιού. Είναι επίσης γνωστό ως pinna.

Ο Chai Maibert, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης του στούντιο, έγραψε στα social media: «Φρέσκια απομάκρυνση της κόγχης στον @charlesvbentley που ταξίδεψε σε όλο τον κόσμο από την Αυστραλία για να πραμγατοποιήσει αυτή την επέμβαση από εμένα».

ΚΟΣΜΟΣ, ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΟΣ, ΑΥΤΙΑ, ΜΟΔΑ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!