ακόμα-βάζεις-post-it-στο-ψυγείο-434875
ΚΟΣΜΟΣ | 15.01.2018 | 11:40

Ακόμα βάζεις post-it στο ψυγείο;

Σε μια εποχή που τα ψηφιακά δεδομένα «εκτοπίζουν» σιγά σιγά το χαρτί και το μολύβι οι σημειώσεις κάθε τύπου παίρνουν πλέον άλλη μορφή. Κάτι τέτοιο συνέβη και με τα «ραβασάκια» που αφήνουμε στο ψυγείο το πρωί στους αγαπημένους μας. Τι εννοούμε; Ιδού!

Πόσοι ακόμη σημειώνουμε τη λίστα με τα ψώνια στο κλασικό σημειωματάριο και όχι στο τηλέφωνο ή το tablet ή πόσοι ψάχνουμε μια συνταγή μέσω κάποιας εφαρμογής και όχι σε κάποιο βιβλίο μαγειρικής; Πιθανότατα αρκετοί… Τα πράγματα όμως έχουν αλλάξει και τα μικρά γκατζετάκια που ξεφυτρώνουν ασταμάτητα για να απλοποιήσουν την καθημερινότητά μας όλο και πληθαίνουν.

Ένα από αυτά είναι και το «The Hi», ή αλλιώς «το Γεια σου», ένα μαγνητάκι για το ψυγείο διαφορετικό από αυτά που μέχρι πρότινος γνωρίζαμε. Η διαφορά του με τα κλασικά είναι ότι μας δίνει τη δυνατότητα να ηχογραφήσουμε ένα μήνυμα διάρκειας 10 δευτερολέπτων το οποίο μπορεί να ακουστεί ανά πάσα στιγμή και να υπενθυμίσει στους αγαπημένους μας αυτά που δεν πρέπει να ξεχάσουν όταν λείπουμε.

Όσον αφορά την τιμή του, τα 13, 50 ευρώ που στοιχίζει είναι αρκετά παραπάνω από το κλασικό μαγνητάκι, όσοι ωστόσο ενδιαφέρεστε να το αποκτήσετε καλό θα είναι να βιαστείτε γιατί τα εναπομείναντα κομμάτια σχεδόν εξαντλήθηκαν.