Αυτά είναι τα προσκλητήρια του γάμου του πρίγκιπα Χάρι (φωτο)

Ο γάμος της χρονιάς είναι προ των πυλών και οι προετοιμασίες στο βρετανικό παλάτι συνεχίζονται πυρετωδώς. Ο λόγος φυσικά για τη Μέγκαν Μαρκλ και τον πρίγκιπα Χάρι που τον Μάιο θα δεθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Καλεσμένοι για τη μεγάλη μέρα του ζευγαριού θα είναι περίπου 600 άτομα, ενώ το μυστήριο θα τελεστεί στο Παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου. Αμέσως μετά, θα ακολουθήσει η γαμήλια δεξίωση στο St. George’s Hall όπου θα παραβρίσκεται και η βασίλισσα Ελισάβετ.

Αργότερα, θα πραγματοποιηθεί μια ιδιωτική δεξίωση που θα δώσει ο πατέρας του πρίγκιπα Χάρι, ο πρίγκιπας Κάρολος, στην οποία έχουν προσκληθεί περίπου 200 επισκέπτες.

Τα προσκλητήρια τυπώθηκαν αυτή την εβδομάδα, παράχθηκαν από την εταιρεία Barnard & Westwood, που έχει βασιλικό ένταλμα για την εκτύπωση και τη βιβλιοδεσία από το 1985.

Το κείμενο του προσκλητηρίου είναι ανάγλυφο με χρυσό και φέρει το έμβλημα του πρίγκιπα της Ουαλίας με τα τρία φτερά. Έχει χρησιμοποιηθεί αμερικανικό μελάνι σε βρετανικό χαρτί ενώ τα άκρα του προσκλητηρίου είναι επιχρυσωμένα.

ΚΟΣΜΟΣ, ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΧΑΡΙ, ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ