Αυστραλία: Εστιατόριο κερνάει κρασί αν οι πελάτες αποσυνδέσουν τα κινητά τους

Ένα εστιατόριο στο Σίδνεϊ ανταμείβει τους πελάτες του με ένα δωρεάν ποτήρι κρασί εάν μπορούν να εγκαταλείψουν τα τηλέφωνα τους και να τα αποσυνδέσουν κατά τη διάρκεια του γεύματός τους.

Το Contact Bar και Kitchen εισήγαγαν τη νέα κίνηση που σχεδιάστηκε για να «αναγκάσει» τους ανθρώπους να αποσυνδεθούν όπως υποδηλώνει το όνομά του, έγραψε το Business Insider.

Μέχρι στιγμής, ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου έχει αναφέρει ποσοστό επιτυχίας 100%.

Όταν ερωτήθηκε πώς αντιδρούν οι πελάτες όταν τα τηλέφωνά τους είναι κλειστά κατά τη διάρκεια των γευμάτων, ο ιδιοκτήτης Markus Stauder δήλωσε: «Οι άνθρωποι αισθάνονται λίγο γυμνοί στην αρχή, κάτι που μπορείτε να το δείτε ακόμα και την πρώτη στιγμή που θα καθίσουν».

Αλλά, συνέχισε, οι άνθρωποι γρήγορα παίρνουν τα πάνω τους και η συζήτηση γρήγορα ρέει. «Τελικά τους αρέσει πολύ», λέει. Αυτό δεν είναι το πρώτο εστιατόριο που δίνει στους πελάτες το κίνητρο να απομακρύνουν τα τηλέφωνά τους κατά τη διάρκεια των γευμάτων.

Εστιατόρια στις ΗΠΑ και το Ισραήλ προσφέρουν μέχρι και 50% έκπτωση από το τίμημα ενός γεύματος, εάν οι πελάτες μπορούν να κρατήσουν τα τηλέφωνά τους στις τσέπες τους – ή ακόμα και να τα κλειδωθούν σε κουτί για όσους πραγματικά δεν μπορούν να κρατηθούν μακριά από το κινητό.

ΚΟΣΜΟΣ, ΚΡΑΣΙ, ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ, ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ, ΚΙΝΗΤΑ, ΚΕΡΝΑΕΙ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!