13χρονη έπεσε θύμα ξυλοδαρμού στο σχολείο επειδή έπεσε πάνω σε συμμαθήτριές της

Θύμα bullying και ξυλοδαρμού φέρεται να έπεσε μια 13χρονη μαθήτρια, η οποία φοιτά σε Γυμνάσιο της Πάφου, από τρεις συμμαθήτριες της, οι οποίες προκάλεσαν εκδορές στο λαιμό της. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Φιλελεύθερος» αιτία του καβγά ήταν ένα απότομο φρενάρισμα του λεωφορείου, το οποίο μετέφερε τα κορίτσια την προηγούμενη ημέρα.

Βάσει της καταγγελίας την οποία υπέβαλε η μητέρα της 13χρονης, το περιστατικό έλαβε χώρα στο διάλειμμα, στο προαύλιο του σχολείου, σε Γυμνάσιο της επαρχίας Πάφου μπροστά σε πολλούς μαθητές. Οι τρεις μαθήτριες, μετά από λογομαχία που είχαν με την 13χρονη, της επιτέθηκαν και την χτύπησαν στο κεφάλι και σε διάφορα μέρη του σώματος της.
Αφορμή του καβγά ήταν, σύμφωνα με την 13χρονη, το περιστατικό το οποίο έλαβε χώρα το μεσημέρι της Τετάρτης 13/12, μέσα στο σχολικό λεωφορείο που μετέφερε τα κορίτσια, καθώς μετά από ένα απότομο φρενάρισμα του οδηγού, η 13χρονη έχασε την ισορροπία της και έπεσε άθελά της πάνω στις άλλες τρεις μαθήτριες που βρίσκονταν μπροστά της. Αν και το συμβάν εκείνο δεν είχε καμία συνέχεια, οι τρεις μαθήτριες επιτέθηκαν στην 13χρονη με αφορμή το περιστατικό της προηγούμενης ημέρας.

Η μαθήτρια μεταφέρθηκε από τη μητέρα της στο νοσοκομείο Πάφου, όπου ο γιατρός διαπίστωσε ότι φέρει εκδορές στον λαιμό και στο πρόσωπο. Για το περιστατικό ενημερώθηκε και το Υπουργείο Παιδείας το οποίο άρχισε τη διερεύνηση της υπόθεσης.

ΚΟΣΜΟΣ, BULLING, ΠΑΦΟΣ, ΘΥΜΑ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΥ