ζέκα-eπιστρέφει-στον-παναθηναϊκό-για-ν-1183037
ΑΘΛΗΤΙΚΑ | 22.05.2023 | 22:18

Ζέκα: Eπιστρέφει στον Παναθηναϊκό για να κλείσει την καριέρα του

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται πλέον η επιστροφή του Ζέκα Γκονσάλβες στον Παναθηναϊκό, έπειτα από 6 χρόνια παραμονής στην Κοπεγχάγη.

Ο 34χρονος Ελληνοποιημένος μέσος, που βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του μετά τη ρήξη χιαστού που υπέστη τον περασμένο Οκτώβρη, περιμένοντας να ολοκληρωθούν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της Κοπεγχάγης στο πρωτάθλημα (προηγείται στα play off τίτλου), προκειμένου να ολοκληρώσει και τυπικά τη συνεργασία του με τη δανέζικη ομάδα.

Η συμφωνία του με τους «πράσινους» θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη, με τον Ζέκα να επιστρέφει στην Ελλάδα και την ομάδα που «συνδέθηκε» για 6 χρόνια (από το 2011 έως το 2017), όχι ως πρώτη επιλογή για τη μεσαία γραμμή του Παναθηναϊκού, αλλά ως μία σημαντική εναλλακτική λύση για το rotation του «τριφυλλιού». Με προοπτική να κλείσει την καριέρα του στους «πράσινους» και να αναλάβει ακολούθως κάποιο πόστο μέσα στην ομάδα.

Ο Ζέκα έχει ξεκινήσει πλέον ειδικά ατομικά προγράμματα και θα είναι σε θέση να λάβει μέρος από το ξεκίνημα της καλοκαιρινής προετοιμασίας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ