βραζιλία-οπαδός-λέει-ότι-εφαρμογή-το-1180151
ΑΘΛΗΤΙΚΑ | 31.10.2023 | 08:16

Βραζιλία: Οπαδός λέει ότι «εφαρμογή τον ειδοποίησε ότι η ομάδα του σκόραρε 20 δευτερόλεπτα πριν μπει το γκολ»

Διχασμένοι είναι οι χρήστες του Τwitter μετά από ένα τρελό βίντεο που δημοσιεύτηκε πριν λίγες ώρες και δείχνει μια εφαρμογή live score να αψηφά τελείως τους κανόνες του χρόνου.

Το περιστατικό, λοιπόν, έλαβε χώρα σε έναν πρόσφατο αγώνα μεταξύ της Ιντερνασιονάλ και της Κοριτίμπα στην κορυφαία κατηγορία της Βραζιλίας, τη Série A.

Το παιχνίδι ήταν σαφώς εντυπωσιακό, με τους φιλοξενούμενους να καταφέρνουν να αποσπάσουν τη νίκη με 4-3 επί των γηπεδούχων.

Ωστόσο, ένα βίντεο από τις κερκίδες φαίνεται να έχει κερδίσει το ενδιαφέρον του ποδοσφαιρικού κοινού.

Ένας οπαδός βιντεοσκοπούσε το παιχνίδι και σε μια στιγμή τράβηξε την οθόνη του κινητού του για να δείξει ότι μόλις είχε λάβει ειδοποίηση για γκολ. Η ενημέρωση της εφαρμογής έλεγε ότι πλέον το σκορ ήταν 2-3.

Αν και αρχικά το βίντεο δεν φαίνεται να δείχνει κάτι το συναρπαστικό, στη συνέχεια καταφέρνει να «κάψει» τους θεατές καθώς το πέμπτο γκολ του αγώνα δεν είχε στην πραγματικότητα σημειωθεί ακόμα.

Υπάρχουν πολλές θεωρίες σχετικά με το τι θα μπορούσε να έχει συμβεί, όπως για παράδειγμα ότι ίσως είχε προηγηθεί ένα ακυρωθέν γκολ που πέρασε ως ειδοποίηση, ή κάτι παρόμοιο.

Αλλά παρ’ όλα αυτά, δεν φαίνεται να υπάρχει συναίνεση σχετικά με το τι συνέβη, οπότε συνεχίζουμε να μαντεύουμε και να αναρωτιόμαστε πώς προέκυψε αυτό το παράξενο βίντεο.

Ένα άτομο έγραψε από κάτω από το βίντεο: «Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει ΠΩΣ;», με τις απαντήσεις να πέφτουν.. βροχή.

«Μπορεί να ήταν ένα ακυρωθέν γκολ και να θυμίσω ότι χρειάζεται λίγος χρόνος για να έρθουν οι ειδοποιήσεις» είπε ένας.

«Το γκολ ακυρώθηκε λίγο πριν στο 83ο λεπτό υποθέτω», ανέφερε ένας άλλος.

«Αυτό δεν είναι το γκολ που σημειώνεται στην οθόνη, το κανονικό γκολ είναι αυτό που σημειώνεται μετά από αυτό που δείχνει στο τηλέφωνο. Απλά».