τσιτσιπάς-το-βράδυ-της-τρίτης-η-σπουδα-1156702
ΑΘΛΗΤΙΚΑ | 05.06.2023 | 16:33

Τσιτσιπάς: Το βράδυ της Τρίτης η σπουδαία «μάχη» με τον Αλκαράθ στο Roland Garros

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς (Νο5) έχει μπροστά του μια τεράστια πρόκληση για τα προημιτελικά του Roland Garros.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας ξεμπέρδεψε εύκολα με το εμπόδιο του Αυστριακού, Σεμπάστιαν Όφνερ, καθώς επικράτησε με 3-0 σετ (7-5, 6-3 και 6-0) και προκρίθηκε στους «8» του σπουδαίου Γκραν Σλαμ που διεξάγεται στο Παρίσι.

Βέβαια, στα προημιτελικά τα πράγματα δυσκολεύουν, καθώς θα αντιμετωπίσει το Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης, τον Κάρλος Αλκαράθ.

Οι δύο τενίστες θα αναμετρηθούν για τέταρτη φορά στην καριέρα τους, με την παράδοση να είναι καθολικά με το μέρος του Ισπανού, καθώς έχει επικρατήσει και τις τέσσερις φορές!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ωστόσο δείχνει σε εξαιρετική κατάσταση και θέλει να κάνει το πρώτο αποφασιστικό βήμα για να κατακτήσει το πρώτο του Grand Slam (στα ημιτελικά του Roland Garros θα περιμένει εκτός απροόπτου ο Νόβακ Τζόκοβιτς).

Στο κορτ του Philippe Chatrier, ο 24χρονος Έλληνας θα αντιμετωπίσει τον 20χρονο Ισπανό, την Τρίτη (6/6) με τους διοργανωτές να γνωστοποιούν το πρόγραμμα της ημέρας.

Το παιχνίδι του Τσιτσιπά με τον Αλκαράθ θα πραγματοποιηθεί το βράδυ, όχι πριν από τις 21:15 και θα μεταδοθεί από το Eurosport 1.