τα-διαψεύδει-όλα-ο-πολωνός-διαιτητής-τ-1162720
ΑΘΛΗΤΙΚΑ | 09.04.2023 | 14:42

Τα διαψεύδει όλα ο Πολωνός διαιτητής του ΑΕΚ – Άρης

Όλο και πιο περίεργη γίνεται η ιστορία της ξαφνικής αλλαγής των διαιτητών στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Άρη και στην επιλογή Ελλήνων ρέφερι στην «Opap Arena» για την 4η αγωνιστική των play off της Super League.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πολωνός διαιτητής, Πάβελ Ρατσκόφσκι, που αρχικά είχε οριστεί από τον Στιβ Μπένετ για το ματς, διαψεύδει τα πάντα από όσα έχουν διαρρεύσει ότι έχουν συμβεί το τελευταίο 24ωρο.

Συγκεκριμένα, ο Πολωνός ξεκαθαρίζει ότι δεν ισχύουν όσα γράφονται πως έχουν γίνει τόσο στην πτήση της διαιτητικής ομάδας για την Αθήνα όσο και σήμερα, όπου γράφεται ότι είναι εξαφανισμένοι λίγες ώρες πριν από το ματς. Ο Ρατσκόφσκι διαψεύδει κατηγορηματικά ότι οι ρέφερι ήταν μεθυσμένοι στο αεροπλάνο, αλλά και πως έγιναν επεισόδια.

Από εκεί και πέρα, το μόνο που ξέρει, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες είναι ότι πριν από δύο ώρες δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από τον Στιβ Μπένετ, στο οποίο του είπε ότι δεν θα επιλεγεί αυτός και οι Πολωνοί ρέφερι για να σφυρίξει το ματς, διότι δεν τον θέλουν οι δύο ομάδες.

Αξίζει να σημειωθεί πως σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε to10.gr με τον Θοδωρή Καρυπίδη, ο ισχυρός άνδρας του Άρη διέψευσε ότι οι κίτρινοι έχουν συναινέσει στην αντικατάσταση των Πολωνών διαιτητών από το ματς με την ΑΕΚ.