super-league-οι-φίλοι-της-αεκ-άναψαν-1-075-πυρσούς-στη-1078666
ΑΘΛΗΤΙΚΑ | 06.10.2022 | 19:38

Super League: Οι φίλοι της ΑΕΚ άναψαν 1.075 πυρσούς στην «OPAP Arena»

Οι φίλοι της ΑΕΚ δημιούργησαν εκπληκτική ατμόσφαιρα στον ιστορικό πρώτο αγώνα της κι όπως έγινε γνωστό άναψαν 1.075 πυρσούς!

Αυτό αναφέρει μέσα στο σκεπτικό της τιμωρίας των «κιτρινόμαυρων» από τον αθλητικό δικαστή της Super League. Η ΠΑΕ ΑΕΚ θα κληθεί να πληρώσει πρόστιμο 33.000 ευρώ, λόγω των πυρσών που έφερε και την καθυστερημένη έναρξη του αγώνα με τον Ιωνικό.

Αξίζει, πάντως, να αναφέρουμε ότι πλέον σε οποιαδήποτε διακοπή αγώνα λόγω καπνογόνων, σημαίνει αποκλεισμό έδρας μέχρι και δύο αγωνιστικές. Διακοπή ακόμα και για λίγα δευτερόλεπτα μπορεί να επιφέρει κεκλεισμένων των θυρών ματς για την «Ένωση».

Να θυμίσουμε ότι το επόμενο εντός έδρας ματς της ΑΕΚ είναι με τον Ατρόμητο, ενώ ακολουθεί το πρώτο ντέρμπι στο νέο της «σπίτι» με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ. Όπως είναι φυσικό, λοιπόν, από την ΠΑΕ εφιστούν την προσοχή στον κόσμο, ώστε η ομάδα να μην δώσει το πρώτο της ντέρμπι κεκλεισμένων των θύρων.

Στο μεταξύ, ο «Δικέφαλος του Βορρά» τιμωρήθηκε με 12.500 ευρώ για τη συμπεριφορά του κόσμου του στο ματς με τον Παναθηναϊκό. Επίσης, πρόστιμα θα κληθούν να πληρώσουν ο Ολυμπιακός (6.000) κι ο ΠΑΣ Γιάννινα (1.500).