super-league-2-σκηνές-χάους-καταγγέλλει-η-βέροια-1186478
ΑΘΛΗΤΙΚΑ | 29.05.2023 | 23:30

Super League 2: Σκηνές χάους καταγγέλλει η Βέροια

Χωρίς νικητή (0-0) έληξε το ντέρμπι παραμονής ανάμεσα στον Απόλλωνα Πόντου και τη Βέροια, που διεξήχθη στο Πολύκαστρο και με το οποίο ολοκληρώθηκε η 27η αγωνιστική στον Α’ όμιλο της Super League 2.

Το αποτέλεσμα αυτό δεν ευνοεί τη «βασίλισσα του βορρά», η οποία παραμένει στη ζώνη του υποβιβασμού και θα χρειαστεί να μην έχει άλλες απώλειες στις τρεις αγωνιστικές που απομένουν, προκειμένου να ελπίζει για τη σωτηρία της. Από την πλευρά του, ο Απόλλων πήρε έναν πολύτιμο βαθμό και βρίσκεται πλέον στο +4 από την «επικίνδυνη ζώνη», αλλά με ματς περισσότερο.

Ωστόσο, το παιχνίδι σημαδεύτηκε από μια σοβαρή καταγγελία της Βέροιας κατά του προπονητή του Απόλλωνα, Δημήτρη Καλαϊτζίδη.

Σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι ο προπονητής των γηπεδούχων γρονθοκόπησε τον φροντιστή της ομάδας σε επεισόδιο που έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια της άφιξης της αποστολής της στο γήπεδο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Βέροιας:

«Σκηνές Φαρ Ουέστ εξελίχθηκαν κατά την άφιξη της αποστολής της ομάδας μας στο γήπεδο του Πολυκάστρου, με πρωταγωνιστή τον προπονητή της γηπεδούχου ομάδας, του Απόλλωνα Πόντου Δημήτρη Καλαιτζίδη.

Ο συγκεκριμένος, γρονθοκόπησε τον εκ των φροντιστών της ομάδας μας Σάκη Βούλγαρη, ο οποίος μεταφέρθηκε αιμόφυρτος στο κέντρο υγείας Πολυκάστρου. Κατά του εν λόγω προπονητή, αυτή τη στιγμή κατατίθεται μήνυση».