στον-παναθηναϊκό-ο-μαντσίνι-για-3-εκατ-1126967
ΑΘΛΗΤΙΚΑ | 25.01.2023 | 08:24

Στον Παναθηναϊκό ο Μαντσίνι για 3 εκατ. ευρώ

Σε οριστική συμφωνία ήρθαν ο Παναθηναϊκός κι ο Άρης για τη μεταγραφή του Ντάνιελ Μαντσίνι στους «πράσινους» (θα υπογράψει μέχρι το 2026), με το deal ανάμεσα στα δύο κλαμπ να ολοκληρώνεται λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης και τον 27χρονο Αργεντινό εξτρέμ να ετοιμάζεται πλέον για να ανοίξει μία νέα σελίδα στην καριέρα του, έπειτα από 3,5 χρόνια στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Έπειτα από μία σκληρή διαπραγμάτευση που είχε πολλά επιμέρους ζητήματα για να επιλυθούν, οι άνθρωποι των δύο ομάδων έδωσαν τα χέρια πάνω σε όλες τις λεπτομέρειες. Κι ο Μαντσίνι θα ενταχθεί από το πρωί της Τετάρτης (25/1) στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού στο Κορωπί υπό τις οδηγίες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και δεν θα αγωνιστεί με τον Άρη στη βραδινή ρεβάνς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

Το τελικό ποσό που θα βγάλει ο Παναθηναϊκός από το ταμείο του για να ολοκληρώσει το πιο «δυνατό» μεταγραφικό «χτύπημα» του εφετινού, χειμερινού «παραθύρου», θα αγγίξει τα 3 εκατ. ευρώ μαζί με τα χρήματα που θα λάβει ο Άρης, το ποσοστό μεταπώλησης 20% που είχε η Μπορντό, τις προμήθειες σε ατζέντηδες (κλπ) και την εφορία.