στο-αστυνομικό-τμήμα-παίκτης-του-πανα-1134407
ΑΘΛΗΤΙΚΑ | 16.03.2023 | 23:02

Στο αστυνομικό τμήμα παίκτης του Παναθηναϊκού

Ο Βέρμπιτς κατέφυγε στο τμήμα, κατέθεσε μηνύσεις για 7 αδικήματα, η πρώην απάντησε με δική της μήνυση και όλα αυτά με φόντο το κρίσιμο δικαστήριο για την επιμέλεια του παιδιού τους, στις 4 Απριλίου.

Στα άκρα έχουν φτάσει οι σχέσεις του Μπέντζαμιν Βέρμπιτς με την πρώην γυναίκα του και μητέρα του παιδιού του, Αλβίνα Τσαρένκο. Μετά από διαπληκτισμό που είχαν χθες , οι δυο τους βρέθηκαν στο τμήμα. Αφορμή ήταν το γεγονός ότι η Αλβίνα Τσαρένκο δεν ήθελε να δώσει το παιδί της στον Βέρμπιτς ως όφειλε.

Ο Σλοβένος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού τις κατέθεσε μήνυση για 7 αδικήματα μεταξύ άλλων και αυτό της διακίνησης ναρκωτικών. Η πρώην γυναίκα του απάντησε με μήνυση για ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμιση. Όλα αυτά με φόντο το δικαστήριο που θα γίνει στις 4 Απριλίου, το οποίο θα αποφασίσει σχετικά με την επιμέλεια του 2χρονου Μέι.

Πριν από δύο μέρες μάλιστα η Αλβίνα Τσαρένκο, με αναρτήσεις της προσπάθησε να διαβάλει τον ποδοσφαιριστή του τριφυλλιού, ο οποίος με ανάρτησή του έσπευσε να διαψεύσει την πρώην γυναίκα του.

Όλη αυτή η κατάσταση δεδομένα έχει επηρεάσει τον ποδοσφαιριστή του τριφυλλιού και κατ΄ επέκταση την εικόνα του στον αγωνιστικό χώρο. Όπως και να έχει τα πράγματα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν στις 4 Απριλίου στις δικαστικές αίθουσες.