ριβάλντο-σε-μέσι-αξίζεις-το-παγκόσμι-1107131
ΑΘΛΗΤΙΚΑ | 14.12.2022 | 22:45

Ριβάλντο σε Μέσι: «Αξίζεις το Παγκόσμιο Κύπελλο»

Ο Ριβάλντο αποθέωσε τον Λιονέλ Μέσι, τονίζοντας ότι αξίζει να κατακτήσει το Μουντιάλ 2022 με την Αργεντινή.

Ο Λιονέλ Μέσι πραγματοποίησε μία ακόμα σπουδαία εμφάνιση, καθώς η Αργεντινή νίκησε την Κροατία με 3-0 στον χθεσινό ημιτελικό, ανοίγοντας το σκορ από το σημείο του πέναλτι, πριν δώσει ασίστ, μετά από ένα εξαιρετικό σόλο, στον Χουλιάν Άλβαρες, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Ο Αργεντινός σταρ ισοφάρισε το ρεκόρ όλων των εποχών του Λόταρ Ματέους με 25 συμμετοχές σε Παγκόσμιο Κύπελλο, και έγινε ο πρώτος παίκτης που σκόραρε και μοίρασε ασίστ σε τέσσερα παιχνίδια στη διοργάνωση.

Το 11ο γκολ του Μέσι στο Παγκόσμιο Κύπελλο τον έκανε επίσης κορυφαίο σκόρερ της Εθνικής στη διοργάνωση, και με τη Βραζιλία να έχει αποκλειστεί στα προημιτελικά από την Κροατία, ο Ριβάλντο ελπίζει ότι ο Μέσι θα κατακτήσει το τρόπαιο.

«Δεν έχουμε πλέον τη Βραζιλία ή τον Νεϊμάρ σε αυτόν τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου, οπότε θα είμαι με την Αργεντινή. Δεν υπάρχουν λόγια για εσένα Λιονέλ Μέσι», έγραψε ο Ριβάλντο στο Instagram.

«Σου άξιζε ήδη να είσαι παγκόσμιος πρωταθλητής πριν, αλλά ο Θεός τα ξέρει όλα και θα σε στέψει αυτή την Κυριακή. Αξίζεις αυτόν τον τίτλο για αυτό που είσαι και για το υπέροχο ποδόσφαιρο που έπαιζες πάντα. Σου βγάζω το καπέλο. Ο Θεός να σε έχει καλά», πρόσθεσε ο διάσημος Βραζιλιάνος παγκόσμιος πρωταθλητής με τη Βραζιλία το 2002, ο οποίος αγωνίστηκε και στην Ελλάδα με τις φανέλες του Ολυμπιακού (2004-07) και της ΑΕΚ (2007-08).

Το πέναλτι του Μέσι τον έκανε επίσης τον πρώτο παίκτη της Αργεντινής που σκοράρει σε πέντε παιχνίδια σε ένα μόνο Παγκόσμιο Κύπελλο, με την Πολωνία να είναι η μόνη ομάδα που τον εμπόδισε να σκοράρει στο Κατάρ.