περιστέρι-παοκ-διακοπή-λόγω-εισβολή-1009382
ΑΘΛΗΤΙΚΑ | 11.04.2022 | 17:30

Περιστέρι – ΠΑΟΚ: Διακοπή λόγω εισβολής οπαδών

Τη διακοπή του αγώνα μεταξύ Περιστερίου και ΠΑΟΚ, για τον προκριματικό γύρο της Γ΄ φάσης της Α1 υδατοσφαίρισης ανδρών, αποφάσισαν οι διαιτητές, λόγω επεισοδίων που σημειώθηκαν λίγο πριν τη λήξη της αναμέτρησης, κι ενώ το σκορ ήταν ισόπαλο 8-8. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οπαδοί των γηπεδούχων εισήλθαν στον περιβάλλοντα χώρο της πισίνας και κινήθηκαν εναντίον παίκτη του «Δικεφάλου», με τον οποίο φέρεται να υπήρξε νωρίτερα λεκτική αντιπαράθεση.

Όσοι βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή στον πάγκο του ΠΑΟΚ βούτηξαν στην πισίνα για ν’ αποφευχθούν τα χειρότερα. Το παιχνίδι διακόπηκε και το γήπεδο εκκενώθηκε, ενώ οι αποστολές των δύο ομάδων παρέμειναν στον περιβάλλοντα χώρο της πισίνας

Ο «δικέφαλος του Βορρά» αρνήθηκε να βγει για να συνεχιστεί η αναμέτρηση, με τους διαιτητές ν’ αποφασίζουν την οριστική διακοπή και να κλείνουν το φύλλο αγώνα.

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο ομάδες είχαν από μία νίκη και το σημερινό ματς θα καθόριζε ποια από τις δύο θα προκρινόταν στα play-off και ποια θα συνέχιζε στα play-out.