παναθηναϊκός-εξετάζουμε-όλους-τους-1155310
ΑΘΛΗΤΙΚΑ | 24.03.2023 | 10:21

Παναθηναϊκός: «Εξετάζουμε όλους τους παίκτες από το πάνω ράφι»

Με κατηγορηματικό τρόπο διέψευσε ο Παναθηναϊκός το δημοσίευμα της Live Sport για… υπογραφές με τον Λούκα Βιλντόζα, λίγες ώρες μετά την αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους για τη Euroleague.

Όπως ανέφερε το συγκεκριμένο σενάριο, ο Αργεντινός γκαρντ του Ερυθρού Αστέρα έκλεισε μέχρι το 2026 έναντι περίπου 5 εκατ. ευρώ.

Ωστόσο, οι «πράσινοι» έσπευσαν να παρουσιάσουν τη πραγματικότητα και να βάλουν τα πράγματα στη θέση τους.

«Ο Παναθηναϊκός εξετάζει όλους τους παίκτες από το πάνω ράφι επιπέδου Βιλντόζα. Από εκεί και πέρα, το ότι έχει κλείσει και έχει υπογράψει κιόλας είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας στο μυαλό του συντάκτη», ανέφεραν χαρακτηριστικά από την ΚΑΕ.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Λούκα Βιλντόζα τραυματίστηκε την Πέμπτη (23/3) στην αναμέτρηση του Ερυθρού Αστέρα με τη Μπασκόνια και εμφανίστηκε με πολιτικά στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης.

Αφορμή, πάντως, για αυτά τα σενάρια δεν αποκλείεται να έδωσε και η παρουσία του Σάνι Μπετσίροβιτς στο Βελιγράδι, για να παρακολουθήσει τον αγώνα, μιας και ο Σλοβένος θα έχει χρέη τεχνικού διευθυντή στον Παναθηναϊκό από τη νέα σεζόν.