παναθηναϊκός-άρης-φινάλε-σε-μία-κατ-1159997
ΑΘΛΗΤΙΚΑ | 14.05.2023 | 14:16

Παναθηναϊκός – Άρης: Φινάλε σε μία κατάμεστη Λεωφόρο

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται απόψε (20:00, Cosmote Sport 3) τον Άρη στη κατάμεστη Λεωφόρο και θέλει να ολοκληρώσει με νίκη τις υποχρεώσεις τη φετινή σεζόν.

Προσπαθώντας να… μαζέψει τα κομμάτια του από τα όσα προηγήθηκαν και όσα ακολούθησαν της ήττας στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Άρη.

Υπό άλλες συνθήκες το «Απόστολος Νικολαΐδης» θα φορούσε τα γιορτινά του, ωστόσο οι παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν άντεξαν, γνωρίζοντας μια καταδικαστική ήττα από τον «αιώνιο» αντίπαλο.

Η χρονιά σίγουρα δεν είναι αποτυχημένη για τους «πράσινους», που θα δώσουν το παρών στα προκριματικά του Champions League, ωστόσο θα λείπει το κερασάκι στην τούρτα.

Από την πλευρά του, ο Άρης πέτυχε το ελάχιστο των στόχων που είχε θέσει στο ξεκίνημα της σεζόν, με την εξασφάλιση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου, έστω και στα προκριματικά του Conference League, με το σχεδιασμό για την επόμενη περίοδο να «τρέχει» ήδη από τον Θόδωρο Καρυπίδη και τον τεχνικό διευθυντή, Ρόμπερτ Παλίκουτσα.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά και τα προβλήματα της περασμένης εβδομάδας με τον κορονοϊό έχει όλους τους παίκτες του στη διάθεση του

Από την πλευρά του, ο Τόλης Τερζής, δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα με μοναδική εξαίρεση τον τραυματία, Μπράμπετς που παρέμεινε εκτός αποστολής μιας και δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα του τραυματισμού του.