πάμπλο-λάσο-βλέπω-την-ελληνική-basket-league-1029512
ΑΘΛΗΤΙΚΑ | 02.03.2023 | 23:46

Πάμπλο Λάσο: «Βλέπω την ελληνική Basket League»

Ο πρώην προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Πάμπλο Λάσο, βρίσκεται στο προσκήνιο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και ο ίδιος έβαλε… φωτιά με τις νέες δηλώσεις του.

Μιλώντας σε ιταλικό Μέσο, ο Λάσο τόνισε ότι η ελληνική Basket League είναι ένα από τα πρωταθλήματα που παρακολουθεί όσο βρίσκεται εκτός πάγκων.

Οι δηλώσεις του Πάμπλο Λάσο

Για το ενδεχόμενο να εργαστεί σε Αρμάνι Μιλάνο ή Βίρτους Μπολόνια: «Τα ιταλικά μου είναι τέλεια αλλά δεν ξέρω, παρά τον σεβασμό που τρέφω στο ιταλικό πρωτάθλημα. Ούτως ή άλλως τις δύο ομάδες τις τρέχουν δύο σπουδαίοι προπονητές».

Για το διάστημα εκτός πάγκων: «Βλέπω αρκετές λίγκες, όπως την ιταλική, τη γερμανική και την ελληνική. Μέχρι τώρα δεν είχα χρόνο να βλέπω τέτοια ματς. Γίνεσαι προπονητής με τις δικές σου ιδέες και τη δική σου φιλοσοφία, αλλά ταυτόχρονα πρέπει να προσαρμοστείς» αναφέρει, ενώ παραδέχτηκε πως η δουλειά του προπονητή είναι αρκετά δύσκολη και απαιτητική.

Οι προπονητές λέμε πάντα ότι θέλουμε χρόνο για να γίνουμε καλύτεροι, αλλά αν δεν κερδίζεις, δεν έχεις χρόνο. Οι νίκες σε βοηθούν, σου δίνουν αυτοπεποίθηση».