όλα-ανοιχτά-για-τον-τελικό-κυπέλλου-1163993
ΑΘΛΗΤΙΚΑ | 11.04.2023 | 22:51

Όλα ανοιχτά για τον τελικό Κυπέλλου – Τα ενδεχόμενα

Ο φετινός τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας είναι ένα θέμα που απασχολεί εδώ και μήνες την ΕΠΟ αφού κανείς δεν ξέρει πού θα διεξαχθεί και μέχρι τις 20 Απριλίου θα ξεκαθαρίσει το αν τελικά το παιχνίδι θα γίνει στην Κύπρο και αν θα υπάρχουν μόνο Κύπριοι οπαδοί στις εξέδρες ή και Έλληνες.

Η ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία αναζητάει εδώ και μήνες γήπεδο για τον τελικό του κυπέλλου και τις τελευταίες μέρες η επικρατέστερη εκδοχή είναι να διεξαχθεί τελικά το παιχνίδι στο ΓΣΠ της Κύπρου στις 20 Μαΐου. Σίγουρο, όμως, δεν είναι ακόμη τίποτα.

Ουσιαστικά τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν στη σύσκεψη που θα γίνει στις 20 Απριλίου, όπως είπε ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Κύπρου, Γιώργος Κούμας, μιλώντας στον Alpha Κύπρου, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να είναι μόνο Κύπριοι οπαδοί στις εξέδρες.

Για την ακρίβεια, ο Κούμας είπε ότι η ΕΠΟ περιμένει τις ρεβάνς των ημιτελικών ώστε να γίνει γνωστό το ζευγάρι του τελικού και μετά να συζητήσει με τους Κύπριους στις 20 του μήνα προκειμένου να οριστικοποιήσουν τη συμφωνία για διεξαγωγή του τελικού στο ΓΣΠ.

Όπως είπε ο Κύπριος παράγοντας, ο αγώνας είναι υψηλής επικινδυνότητας και αυτό σημαίνει ότι μπορεί τελικά να βρίσκονται μόνο Κύπριοι στις εξέδρες και να μην ταξιδέψουν οπαδοί από την Ελλάδα, επαναλαμβάνοντας πάντως ότι ακόμη τίποτα δεν είναι οριστικό και ότι όλα θα ξεκαθαρίσουν στη συνάντηση της 20ής Απριλίου.

Δείτε το βίντεο…