ο-γιάννης-αντετοκούνμπο-μπήκε-στο-πρω-17908
ΑΘΛΗΤΙΚΑ | 15.12.2021 | 08:45

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μπήκε στο πρωτόκολλο κορωνοϊού

Στο πρωτόκολλο υγείας και ασφάλειας  του NB μπήκε Γιάννης Αντετοκούνμπο την Τετάρτη.

Αυτό σημαίνει ότι ο Greek Freak θα μείνει εκτός δράσης για τις επόμενες τουλάχιστον 10 ημέρες, με αποτέλεσμα να χάσει σίγουρα τον αγώνα με τους Πέισερς (ξημερώματα 16ης Δεκεμβρίου) και από εκεί και πέρα τα παιχνίδια με τους Πέλικανς (ξημερώματα 18ης), με τους Ρόκετς (ξημερώματα 23ης) και πιθανότατα και το ματς των Χριστουγέννων με τους Σέλτικς στο Μιλγουόκι.

Ο Αντετοκούνμπο είναι ακόμη ένας παίκτης των Μπακς που τοποθετήθηκε στο πρωτόκολλο της Λίγκας στην διάρκεια της φετινής σεζόν, με τον Κρις Μίντλετον να έχει επιστρέψει στην δράση και τον Γουέσλι Μάθιους να έχει μπει σε αυτό πριν από λίγες ημέρες.

Θυμίζουμε, πάντως, ότι ο ΛεΜπρόν Τζέιμς βγήκε από το πρωτόκολλο δύο ημέρες μετά από την είσοδό του σε αυτό, καθώς αποδείχθηκε πως είχε βρεθεί λανθασμένα θετικός σε τεστ, του οποίου είχε προηγηθεί ένα αμφιλεγόμενο αποτέλεσμα. Όλα αυτά είχαν γίνει στο Σακραμέντο, με τον Βασιλιά να προβληματίζεται από την κατάσταση, να έχει οκτώ σερί αρνητικά δείγματα σε διάστημα 48 ωρών και να επιστρέφει έτσι στις υποχρεώσεις των Λέικερς.