μπενζεμά-τέλος-και-επίσημα-από-τη-ρεάλ-1189369
ΑΘΛΗΤΙΚΑ | 04.06.2023 | 13:23

Μπενζεμά: Τέλος και επίσημα από τη Ρεάλ Μαδρίτης

Παρά τα όσα είχαν δει το φως των τελευταίων ημερών και ανέφεραν πως η Ρεάλ Μαδρίτης είχε καταφέρει να μεταπείσει τον Καρίμ Μπενζεμά να παραμείνει στην ομάδα, παρά την διαστημική πρόταση της Αλ Ιτιχάντ, φαίνεται πως αυτό δεν συνέβη, αφού έσκασε σαν κεραυνός εν αιθρία την Κυριακή (04/06) η ανακοίνωση της «Βασίλισσας» για την αποχώρησή του.

Ο 35χρονος Γάλλος επιθετικός είχε ένα χρόνο συμβόλαιο με την Ρεάλ Μαδρίτης και προερχόταν από ακόμη μία εξαιρετική, προσωπικά για κείνον χρονιά, όπου σκόραρε 30 τέρματα κι έδωσε έξι ασίστ σε 42 παιχνίδι, όπου αγωνίστηκε συνολικά 3.557 λεπτά.

Όλα έδειχναν πως θα παραμείνει κανονικά στους Μαδριλένους, όταν όμως ενεπλάκησαν τα εκατομμύρια των Αράβων, τα πράγματα έγιναν δύσκολα. Ο Μπενζεμά έφτασε κοντά στην πόρτα της εξόδου, η Ρεάλ κατέβαλλε προσπάθειες να τον μεταπείσει, όπως παρ’ ότι γράφτηκε, αυτό φαίνεται πως δεν είχε αποτέλεσμα φτάνοντας σημερινή αποχαιρετιστήρια ανακοίνωση.

Ο Μπενζεμά πήγε στην Ρεάλ Μαδρίτης το καλοκαίρι του 2009, όταν εκείνη τον απέκτησε από την Λιόν αντί 35 εκατ. ευρώ κι έφτασε τις 647 συμμετοχές έχοντας 353 τέρματα και 165 ασίστ.

Πηγή: Gazzetta