Μουντιάλ: Τι θα κάνει με τους παράλληλους αγώνες ο ΑΝΤ1 - Aftodioikisi.gr
Πέμπτη
24
Νοέμβριος
Back

Μουντιάλ: Τι θα κάνει με τους παράλληλους αγώνες ο ΑΝΤ1

Τα τεχνικά προβλήματα που δημιουργήθηκαν στον ΑΝΤ1+ στη μετάδοση αγώνων του Μουντιάλ οδήγησαν τον Όμιλο ΑΝΤ1 στην παράλληλη μετάδοση, μέσα από τη streaming πλατφόρμα και από τον ΑΝΤ1 που διαμόρφωσε ανάλογα το καθημερινό του πρόγραμμα.

Από την Τρίτη 29 Νοεμβρίου αρχίζει η τρίτη αγωνιστική, όπου θα διεξάγονται αγώνες την ίδια ώρα, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να γίνεται η παράλληλη μετάδοση από ΑΝΤ1 και ΑΝΤ1+, όπως έχει διαμορφωθεί το πρόγραμμα από χθες.

Ωστόσο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γρηγόρη Μελά στο newsit οι αγώνες που ήταν προγραμματισμένο να προβάλλονται την ίδια ώρα από το ΑΝΤ1+ θα προβληθούν αργότερα, σε επανάληψη από τον ΑΝΤ1 καθώς εκείνη την ώρα θα προβάλλει τον προγραμματισμένο αγώνα.

Σίγουρα πάντως έτσι θα διαπιστωθεί και αν στον Όμιλο του Αμαρουσίου έχουν καταφέρει να ξεπεράσουν τα τεχνικά λάθη της streaming πλατφόρμας τους, τα οποία δεν προήρθαν όλα …από εξωτερικούς παράγοντες!

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!