μουντιάλ-2022-οι-simpsons-προέβλεψαν-τον-τελικό-σ-1087824
ΑΘΛΗΤΙΚΑ | 20.11.2022 | 00:00

Μουντιάλ 2022: Οι Simpsons προέβλεψαν τον τελικό σε επεισόδιο του 1997

Οι Simpsons «προέβλεψαν» σε ένα επεισόδιο της 8ης σεζόν το 1997, δηλαδή πριν από 25 ολόκληρα χρόνια, ότι ο τελικός του Μουντιάλ 2022 θα είναι ο αγώνας Μεξικό εναντίον Πορτογαλίας, με τους απανταχού φιλάθλους να περιμένουν να μάθουν αν θα πέσει μέσα ακόμα μια πρόβλεψη της αγαπημένης σειράς.

Είναι γνωστός ο «αστικός μύθος» ότι οι Simpsons έχουν προβλέψει τα πάντα, με πολλά από αυτά που συνέβαιναν στα επεισόδιά τους εδώ και 34 σεζόν, να συμβαίνουν τελικά και στην πραγματικότητα. Όπως ανέβασε ένας φίλαθλος στο Tik Tok, η σειρά «προέβλεψε» ότι στον τελικό του Μουντιάλ 2022 θα φτάσουν το Μεξικό και η Πορτογαλία.

Αυτό σημαίνει πως, αν πέσουν μέσα, ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα φτάσει στον τελικό της κορυφαίας ποδοσφαιρικής διοργάνωσης και θα έχει ευκαιρία να κατακτήσει τον έναν τίτλο που λείπει από την πλουσιότατη τροπαιοθήκη του.

Μάλιστα, ο χρήστης του Tik Tok, german_mex, αναφέρει ότι οι Simpsons δεν έχουν πέσει ποτέ έξω στις προβλέψεις τους. Πράγματι, η αγαπημένη σειρά κινουμένων σχεδίων είχε «προβλέψει» ακόμη και τον Ντόναλντ Τραμπ ως πρόεδρο των ΗΠΑ, μεταξύ άλλων που έγιναν πραγματικότητα.