μουντιάλ-2022-μπέρδεψαν-οπαδό-με-τον-νεϊμ-1099439
ΑΘΛΗΤΙΚΑ | 29.11.2022 | 08:16

Μουντιάλ 2022: Μπέρδεψαν οπαδό με τον Νεϊμάρ κι έβγαζαν φωτογραφίες μαζί του

Αναστάτωση προκάλεσε η εμφάνιση ενός οπαδού στις εξέδρες του 974 Stadium», κατά τη διάρκεια του αγώνα της Βραζιλίας με την Ελβετία για τη δεύτερη αγωνιστική του 7ου ομίλου στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Όσοι βρέθηκαν κοντά τους ξεγελάστηκαν από την εμφάνιση του και νόμιζαν που ήταν ο…Νεϊμάρ. Πολύ γρήγορα επικράτησε πανζουρλισμός και οι οπαδοί ζητούσαν να βγάλουν φβωτογραφίες μαζί του. Για κακή τους τύχη όμως αποδείχτηκε ότι δεν ήταν ο ίδιος ο Νεϊμάρ, ο οποίος εκείνη την ώρα βρισκόταν στο ξενοδοχείο, αλλά ένας σωσίας του.

Ο τύπος φορούσε μαύρα γυαλιά, έχοντας ξυρισμένο μούσι σαν του Νεϊμάρ, ντυμένος με τα ρούχα προπόνησης της εθνικής Βραζιλίας και δεμένο το πόδι του χωρίς να φοράει παπούτσια.

Εντωμεταξύ ο…πραγματικός Νεϊμάρ, ο οποίος βρίσκεται εκτός αγωνιστικής δράσης έπειτα από τον τραυματισμό του στον αστράγαλο στην πρεμιέρα της «σελεσάο» στο Μουντιάλ έστειλε μήνυμα συμπαράστασης και απόλυτης εμπιστοσύνης προς τους συμπαίκτες του μέσω Instagram, ενώ μετά το τέλος πανηγύρισε με την πρόκριση και ευχαρίστησε τον Βινίσιους Ζούνιορ που του αφιέρωσε τον πανηγυρισμό του σε γκολ που πέτυχε, αλλά δεν μέτρησε γιατί προηγουμένως υπήρξε οφσάιντ.