μάντσεστερ-γιουνάιτεντ-τρεις-μήνες-ε-1130560
ΑΘΛΗΤΙΚΑ | 31.01.2023 | 19:53

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Τρεις μήνες εκτός δράσης ο Κρίστιαν Ερικσεν

Πλήγμα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με Κρίστιαν Έρικσεν. Ιδιαίτερα σοβαρός αποδείχθηκε ο τραυματισμός του Δανού μέσου, στον αγώνα κυπέλλου της των “κόκκινων διαβόλων” με τη Ρέντινγκ, το περασμένο Σάββατο (28/1).

Ο Κρίστιαν Έρικσεν δέχθηκε δυνατό χτύπημα στον αστράγαλο από τον Αντι Κάρολ και αναμένεται να μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων για περίπου τρεις μήνες, χάνοντας ουσιαστικά σχεδόν όλη την υπόλοιπη χρονιά με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Στην ανακοίνωσή της, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναφέρει ότι ο 30χρονος άσος θα υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις, επισημαίνοντας πάντως ότι, με βάση τις αρχικές εκτιμήσεις, η επιστροφή του προσδιορίζεται για τα τέλη Απριλίου με αρχές Μαϊου.

Ο Ερικσεν, ο οποίος μετά την καρδιακή ανακοπή που υπέστη στον αγώνα της Δανίας με τη Φινλανδία για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, έμεινε για περισσότερο από έξι μήνες εκτός γηπέδων, επέστρεψε πριν από ένα χρόνο στη δράση με τη Μπρέντφορντ και το περασμένο καλοκαίρι μεταγράφηκε στους «κόκκινους διαβόλους». Μέχρι τώρα, έχει αγωνιστεί στα 31 από τα 32 ματς της Γιουνάιτεντ σε όλες τις διοργανώσεις, με δύο γκολ και εννέα ασίστ, και αποτελεί παίκτη «κλειδί» για την ομάδα του Ερικ Τεν Χαγκ.