μάντσεστερ-γιουνάιτεντ-προφυλακιστ-1066578
ΑΘΛΗΤΙΚΑ | 17.10.2022 | 23:50

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Προφυλακιστέος κρίθηκε ο Γκρίνγουντ

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο Μέισον Γκρίνγουντ, αφού το δικαστήριο του Μάντσεστερ απέρριψε την αίτηση του να αφεθεί ελεύθερος με εγγύηση.  Να υπενθυμίσουμε πως ο νεαρός  Άγγλος ποδοσφαιριστής κατηγορείται για απόπειρα βιασμού και επίθεσης από την πρώην σύντροφο του (που έγινε τον Οκτώβριο του 2021).

Ο λόγος απόρριψης από το δικαστήριο φέρεται να είναι η παραβίαση του παίκτη στους όρους αναστολής του, καθώς επικοινώνησε με την σύντροφο του. Ο 21χρονος θα παραμείνει υπό κράτηση μέχρι και τις 21 Νοεμβρίου όπου και αναμένεται να ξεκινήσει η δίκη στην οποία αντιμετωπίζει τις κατηγορίες απόπειρας βιασμού και επίθεσης με πρόκληση σωματικών βλαβών. Κατηγορίες που αν αποδειχτούν τότε κινδυνεύει με ισόβια κάθειρξη.

Ο Γκρίνγουντ είχε συλληφθεί τον περασμένο Ιανουάριο, όταν μετά τις τελευταίες επιθέσεις η πρώην σύντροφος του διέρρευσε τα σχετικά βιντεο στα social media για να αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους στις αρχές Φεβρουαρίου.

Να σημειώσουμε ότι ο Γκρίνγουντ ναι μεν έχει τεθεί εκτός Γιουνάιτεντ, ωστόσο εισπράττει κανονικά τα λεφτά που αναγράφονται στο συμβόλαιο του (87.000 ευρώ την εβδομάδα) κάτι που θα συνεχίσει να συμβαίνει έως ότου εκδοθεί η απόφαση του δικαστηρίου.