κώστας-αντετοκούνμπο-θέλει-να-τον-κλε-1152281
ΑΘΛΗΤΙΚΑ | 17.03.2023 | 22:11

Κώστας Αντετοκούνμπο: Θέλει να τον κλείσει άμεσα ο ΠΑΟ

Ο Έλληνας σέντερ βρίσκεται στο στόχαστρο των «πρασίνων» προκειμένου να ενταχθεί άμεσα στο ρόστερ και να αποτελέσει μία ακόμα λύση στα χέρια του Χρήστου Σερέλη στη (δύσκολη) προσπάθεια που θα κανουν στα πλέι οφ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Ολυμπιακό.

Βέβαια ο Κώστας Αντετοκούνμπο εξακολουθεί να δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη Φενέρμπαχτσε το οποίο και υπέγραψε τον περασμένο Δεκέμβριο ωστόσο τον τελευταίο ενάμιση μήνα όχι μόνο δεν έχει πάρει χρόνο συμμετοχής, αλλά βρίσκεται και εκτός 12άδας στην τουρκική ομάδα. Κάτι που ενδεχομένως να διευκολύνει πιο εύκολα την αποδέσμευσή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta οι «πράσινοι» εξετάζουν πολύ σοβαρά την περίπτωση του 25χρονου διεθνούς μπασκετμπολίστα προκειμένου να τον αποκτήσουν άμεσα ώστε να βοηθήσει την ομάδα του «τριφυλλιού» στη Basket League. Άλλωστε δεν θα μπορεί να έχει δικαίωμα συμμετοχής στα ματς της Euroleague, σε οποιαδήποτε ομάδα της διοργάνωσης και αν βρεθεί.

Φυσικά το ενδεχόμενο μια τέτοιας μεταγραφής δεν θα αφορά μόνο τη φετινή σεζόν, αλλά θα αποτελέσει έναν ακόμα παίκτη ο οποίος θα μπορεί να στελεχώσει τον ελληνικό κορμό που θέλει να φτιάξει ο Παναθηναϊκός για την «επόμενη ημέρα» του συλλόγου.

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο έχει αγωνιστέι φέτος σε 8 ματς της Euroleague και μέτρησε κατά μέσο όρο 4.8 πόντους και 1.2 ριμπάουντ ανά 10:45 λεπτά συμμετοχής, έχοντας 82% στα δίποντα και 59% στις βολές.