κλοπ-ο-τσιμίκας-μπορεί-να-επιστρέψει-1059496
ΑΘΛΗΤΙΚΑ | 12.08.2022 | 22:00

Κλοπ: «Ο Τσιμίκας μπορεί να επιστρέψει με την Κρίσταλ Πάλας»

Πιθανόν να έχει στη διάθεση του τον Κώστα Τσιμίκα στο προσεχές ματς της Λίβερπουλ με την Κρίσταλ Πάλας (15/8, 22:00) ο Γιούργκεν Κλοπ, όπως αποκάλυψε σε δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου.

Η Λίβερπουλ θα υποδεχτεί την Κρίσταλ Πάλας (15/8, 22:00) στο «Άνφιλντ» για την 2η αγωνιστική της Premier League, με τον Γιούργκεν Κλοπ να παραχωρεί δηλώσεις ενόψει της αναμέτρησης στη συνέντευξη Τύπου αναφέροντας μεταξύ άλλων πως τόσο ο Κώστας Τσιμίκας όσο και ο Κεϊτά αναμένεται να επιστρέψουν στο συγκεκριμένο ματς.

Υπενθυμίζεται πως ο Έλληνας μπακ έχασε την πρεμιέρα των «Reds» στο αγγλικό πρωτάθλημα καθώς αποκόμισε πρόβλημα τραυματισμού στην προπόνηση ωστόσο όπως αποκάλυψε ο Γερμανός προπονητή, είναι πιθανόν να επιστρέψει κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Κλοπ:

«Έχουμε τραυματισμούς, αλλά το θέμα είναι πόσο καιρό θα μείνουν εκτός. Υπάρχουν λύσεις γι’ αυτό. Μία από αυτές είναι η μεταγραφική αγορά. Αυτό μόνο έχει νόημα αν μπορούμε να φέρουμε τον σωστό παίκτη, τον ΣΩΣΤΟ παίκτη, όχι έναν οποιοδήποτε παίκτη.

Σε κάποιες περιπτώσεις δεν γίνεται, σε άλλες είναι εξαιρετικά δύσκολο. Όλες οι άλλες λύσεις βρίσκονται μέσα στην ομάδα. Τώρα έχουμε πάρα πολλούς τραυματισμούς.

Έχουμε μερικά αγόρια που επιστρέφουν, όπως ο Κεϊτά, ενώ και ο Τσιμίκας μπορεί επίσης, να επιστρέψει».