κινδύνευσε-η-ζωή-της-συζύγου-του-μοράτ-921537
ΑΘΛΗΤΙΚΑ | 12.01.2023 | 02:00

Κινδύνευσε η ζωή της συζύγου του Μοράτα την ώρα του τοκετού

Στην εντατική σε νοσοκομείο της Ισπανίας εισήχθη η σύζυγος του πρώην επιθετικού της Τσέλσι και της Ρεάλ Μαδρίτης, Άλβαρο Μοράτα, αφού έφερε στον κόσμο το τέταρτο παιδί τους.

Η εντυπωσιακή Ιταλίδα Alice Campello έλαβε εξειδικευμένη φροντίδα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Ναβάρα στη Μαδρίτη μετά από «επιπλοκές» κατά τη διάρκεια του τοκετού.

Ο Μοράτα είχε μια προβληματική περίοδο στο Stamford Bridge αφού μετακόμισε στην Τσέλσι από τη Ρεάλ Μαδρίτης το 2017 για 60 εκατομμύρια λίρες.

Αποκάλυψε το δράμα υγείας καθώς ανακοίνωσε τη γέννηση του τέταρτου παιδιού του ζευγαριού και της πρώτης κόρης του, Bella, στα social media.

“Η Bella γεννήθηκε στις 9 και είναι υπέροχη. Η μητέρα της δυστυχώς μετά τον τοκετό που πήγε πολύ καλά, είχε κάποιες επιπλοκές που μας έκαναν να φοβηθούμε πολύ”, είπε ο σταρ της Ατλέτικο Μαδρίτης.

«Η Αλίκη είναι δυνατή και αναρρώνει σιγά σιγά. Αυτή τη στιγμή είναι στη ΜΕΘ της Κλινικής του Πανεπιστημίου της Ναβάρα που τον φροντίζουν οι καλύτεροι γιατροί και σιγά σιγά αναρρώνει πολύ καλά… είναι πολύ δυνατή.

“Δεν θέλουμε να σταματήσουμε να ευχαριστούμε όλους τους γιατρούς που ήταν κάθε στιγμή προσεκτικοί, κατανοητοί και πολύ επαγγελματίες, τον καθένα από αυτούς. Δεν έχουμε λόγια να σας ευχαριστήσουμε για αυτό που κάνατε και νιώθουμε τεράστιο θαυμασμό για εσύ.

«Σας ευχαριστούμε όλους για τα χιλιάδες μηνύματα που έχουμε λάβει, σας στέλνουμε μια πολύ μεγάλη αγκαλιά και θα συνεχίσουμε να σας το λέμε».

Στη συνέχεια, ο ποδοσφαιριστής επιβεβαίωσε λίγο μετά το μεσημέρι της Τετάρτης ότι η σύζυγός του είχε βγει από την εντατική, αν και παρέμεινε στο νοσοκομείο. Αποκάλυψε τη θετική ενημέρωση μαζί με μια φωτογραφία της Alice Campello να κρατά την κόρη τους Bella στην αγκαλιά της καθώς κείτονταν σε ένα κρεβάτι νοσοκομείου με κλειστά μάτια.

«Η Αλίκη έφυγε από την εντατική και βρίσκεται σε ένα δωμάτιο που τα πάει πολύ καλύτερα και αναρρώνει με την Μπέλα. Εξακολουθώ να συμβιβάζομαι με αυτό που συνέβη. Ευχαριστώ Αλίκη που μου έκανες μάθημα για άλλη μια φορά. Είσαι χωρίς αμφιβολία μαχητής και παράδειγμα για μένα», έγραψε.

«Αυτές ήταν σίγουρα οι χειρότερες μέρες της ζωής μου, αλλά είμαι τυχερός που σε έχω. Είσαι το καλύτερο πράγμα που μου έχει συμβεί και η ζωή μου χωρίς εσένα δεν θα είχε νόημα.

«Ευχαριστούμε όλους όσοι ήταν κοντά μας και για άλλη μια φορά ευχαριστώ όλους στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Ναβάρα για τη λεπτότητα και τη θεραπεία τους».

Το ζευγάρι έχει ήδη δίδυμα, τους τετράχρονους Alessandro και Leandro, και ένα μικρότερο αγόρι που ονομάζεται Edoardo και είναι δύο ετών. Η γεννημένη στη Βενετία Άλις, 27 ετών, μετακόμισε στη Μαδρίτη το καλοκαίρι του 2016 πριν από τη μεταγραφή του Μοράτα στην Τσέλσι.

Ο Μοράτα αυτή τη στιγμή αγωνίζεται στην Ατλέτικο Μαδρίτης, σημειώνοντας έξι γκολ και δύο ασίστ σε 23 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Μετείχε στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, παρά το γεγονός ότι η Ισπανία αποκλείστηκε στους «16». Άγνωστο παραμένει εάν ο Μοράτα θα αγωνιστεί κόντρα στην Αλμερία αυτό το Σαββατοκύριακο καθώς η σύζυγός του αναρρώνει στο νοσοκομείο.