κατερίνα-στεφανίδη-νέα-ανάρτηση-μετά-19186
ΑΘΛΗΤΙΚΑ | 26.12.2021 | 23:21

Κατερίνα Στεφανίδη: Νέα ανάρτηση μετά τις αντιδράσεις για τις αναφορές της σε Αντετοκούνμπο και Σάκκαρη

H Κατερίνα Στεφανίδη σε νέα της ανάρτηση, μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσαν οι αναρτήσεις της για τα βραβεία του ΠΣΑΤ που δόθηκαν σε Γιάννη Αντετοκούνμπο και Μαρία Σάκκαρη.

Ενοχλημένη εμφανίστηκε σε νέα της ανάρτηση η «χρυσή» Ολυμπιονίκης του Ρίο, Κατερίνα Στεφανίδη, αναφορικά με τις «πολιτικές», όπως τόνισε, προεκτάσεις που δόθηκαν στη δήλωσή της από χρήστες του Twitter.

«Αυτό που ό,τι πεις στο Twitter γίνεται πολιτικό ήταν από πάντα έτσι; Δηλαδή σήμερα αν πω είναι βουλωμένο το δεξί μου ρουθούνι από κάτω θα μου αναλύουν την κρυφή κομματική σημασία αυτού που ανέβασα» έγραψε η Στεφανίδη.

https://twitter.com/KatStefanidi/status/1475123379464245250

Μάλιστα, στη συνέχεια, απαντώντας σε κάποιον που της απάντησε σχετικά με όσα έγραψε για την Μαρία Σάκκαρη, ανέφερε: «Εγώ είπα ότι η Σάκκαρη ήρθε και αγωνίστηκε στους Ολυμπιακούς αγώνες παρόλο που είναι σε άθλημα που οι Ολυμπιακοί Αγώνες τους είναι κάπως αδιάφοροι. Φαντάζομαι αυτό δεν γράφτηκε κάπου».

Θυμίζουμε ότι από προχθές (24/12) επικρατεί ένας μικρός «αναβρασμός» στα social media καθώς η Κατερίνα Στεφανίδη αναρωτήθηκε αρχικά γιατί ο Μίλτος Τεντόγλου δεν αναδείχθηκε κορυφαίος Έλληνας αθλητής της χρονιάς αντί του Γιάννη Αντετοκούνμπο, μιας και είμαστε σε Ολυμπιακή χρονιά, ενώ αναφορικά με την Μαρία Σάκκαρη ανέφερε πως «Οι άλλες είμαστε του πεταματού, αφού δεν πήραμε μετάλλιο».