κάρι-για-γιάννη-αντετοκούνμπο-τον-ευχ-1074319
ΑΘΛΗΤΙΚΑ | 26.09.2022 | 13:04

Κάρι για Γιάννη Αντετοκούνμπο: Τον ευχαριστώ που με θεωρεί τον καλύτερο στον κόσμο κι εγώ το ίδιο πιστεύω για αυτόν

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δήλωσε στην Media Day των Μπακς ότι θεωρεί πως ο Στεφ Κάρι είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο επειδή ήταν ο καλύτερος παίκτης των πρωταθλητών Γουόριορς. Ο σταρ του Γκόλντεν Στέιτ φρόντισε άμεσα να επιστρέψει το κομπλιμέντο.

Ο Κάρι βρέθηκε στην Media Day των πρωταθλητών και με έναν δημοσιογράφο να τον ενημερώνει για την δήλωση του Γιάννη αρχικά χαμογέλασε πριν απαντήσει σε παρόμοιο ύφος. “Νόμιζα ότι το έβγαλες από το μυαλό σου (μιλώντας στον δημοσιογράφο). Ευχαριστώ Γιάννη. Δεν ξέρω αν αυτό το έκανε επειδή θέλει να δείξει σεβασμό στο παιχνίδι ή να ετοιμάσει το τραπέζι για αυτά που έρχονται” δήλωσε αρχικά ο σταρ των Γουόριορς, για να προσθέσει:

“Πάντα λέω το ίδιο όταν αντιμετωπίζω τον πρωταθλητή. Αυτή είναι η φύση της λίγκας, όλοι θέλουμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και κοιτάμε την ομάδα που κατέκτησε τον τίτλο, την τελευταία που έμεινε όρθια και έπαιζε καλύτερα. Αυτό σκεφτόμουν και εγώ για αυτόν πέρυσι όταν κατέκτησε το πρωτάθλημα. Εκτιμώ το κομπλιμέντο, αλλά δεν πρόκειται να με μαλακώσει”.