η-πούμας-ζητεί-αποζημίωση-45-εκ-ευρώ-από-1124992
ΑΘΛΗΤΙΚΑ | 07.02.2023 | 20:57

Η Πούμας ζητεί αποζημίωση 4,5 εκ. ευρώ από τον Ντάνι Άλβες

Τα δεινά για τον Ντάνι Άλβες, που κατηγορείται για βιασμό, μπορεί να μην τελειώσουν εκεί. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός έχει καταλήξει επίσης στο στόχαστρο της πρώην ομάδας του, της μεξικανικής Πούμας με την οποία είχε υπογράψει συμφωνία τον περασμένο Ιούλιο και η οποία ζητεί αποζημίωση σχεδόν 4,5 εκ. ευρώ για παραβίαση του συμβολαίου.

Σύμφωνα με την αναφορά της βραζιλιάνικης ιστοσελίδας UOL Sport, η Πούμας έχει ήδη στείλει email στους δικηγόρους του Άλβες με τα αιτήματά της, τα οποία έχουν ως εξής: «Λόγω των βαρύτατων επιλογών του, ο παίκτης υποχρεούται να αποζημιώσει τον σύλλογο με την καταβολή της προβλεπόμενης αποζημίωσης ποσού 5 εκατ. δολαρίων (4,5 εκατ. ευρώ)».

Ο Ντάνι Άλβες βρίσκεται στη φυλακή από τον περασμένο μήνα με την κατηγορία του βιασμού, κατηγορία που έχει απευθύνει μια κοπέλα που φέρεται να γνώρισε στη Βαρκελώνη τη νύχτα μεταξύ 30 και 31 Δεκεμβρίου.

Ο πρώην δεξιός φουλ-μπακ των -μεταξύ άλλων- Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους αρχικά απέρριψε όλες τις κατηγορίες δηλώνοντας ότι δεν γνώριζε την κοπέλα. Στη συνέχεια άλλαξε εκδοχή και δήλωσε ότι η σχέση μεταξύ των δύο υπήρξε, αλλά ότι ήταν συναινετική και πως αρχικά αρνήθηκε για να αποκρύψει από τη σύζυγό του ότι την απάτησε.

Οι δικηγόροι του Βραζιλιάνου εργάζονται τώρα για να επιτρέψουν στον Ντάνι Άλβες να βγει από τη φυλακή, ενόψει της δίκης του.