γιάννης-αντετοκούνμπο-το-αυτοκίνητο-1056410
ΑΘΛΗΤΙΚΑ | 04.08.2022 | 11:00

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Το αυτοκίνητο που κυκλοφορεί στην Ελλάδα

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο απολαμβάνει το διάλειμμά του από τα παρκέ, κάνοντας τις βόλτες του πίσω από το τιμόνι ενός μοντέλου που συνδυάζει επιδόσεις με πολυτέλεια.

Στιγμές χαλάρωσης, μακριά από τα αστραφτερά φώτα του μαγικού κόσμου του NBA, περνά ο κορυφαίος – για πολλούς- μπασκετμπολίστας του κόσμου, ο δικός μας Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ανάμεσα σε όλα τα άλλα, βρίσκει χρόνο να απολαμβάνει τις βόλτες του στην Ελλάδα, βρισκόμενος πίσω από το τιμόνι premium μοντέλων που ξεχωρίζουν τόσο για τις επιδόσεις τους όσο και την άνεση που προσφέρουν στους επιβάτες τους.

Ένα από τα τετράτροχα στολίδια που έχουν την… τύχη να οδηγούνται από τον Greek Freak είναι μία Porsche Cayenne Coupe, δηλαδή το μεγάλο πολυτελές SUV του γερμανικού brand που συγκεντρώνει όλα όσα αναζητά ένας φίλος της premium κινητικότητας.

H Porsche Hellas γνωστοποίησε τη συνύπαρξη του Γιάννη με το πολυτελές SUV της, μέσω ανάρτησης στα social media.

«Δύο κορυφαία ονόματα που έχουν χαράξει τη δική τους μοναδική πορεία, μας υπενθυμίζουν ότι όταν αγαπάς κάτι και αφοσιώνεσαι με πάθος και επιμονή, μπορείς όχι μόνο να πετύχεις αλλά και να ξεπεράσεις τα όριά σου. Η μεγαλύτερη πρόκληση στη ζωή, είναι να μη σταματάς να ονειρεύεσαι».

Δείτε τις δύο φωτογραφίες που ανέβασε η Porsche Hellas στο Instagram

Αξίζει να σημειωθεί ότι η φθηνότερη Cayenne Coupe που προσφέρεται στη χώρα μας είναι η plug-in υβριδική E-Hybrid. Κοστίζει 120.800 ευρώ και το σύστημα κίνησής της παράγει 462 ίππους, επιτρέποντας στο μοντέλο να επιταχύνει στα πρώτα 100 χλμ./ώρα σε 5,1 δλ., με την τελική να ανέρχεται σε 253 χλμ./ώρα.

Όσον αφορά την ισχυρότερη έκδοση που είναι διαθέσιμη επί ελληνικού εδάφους είναι η Cayenne Turbo GT των 640 ίππων που ολοκληρώνει το «σπριντ» 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 3,3 δλ. και η μέγιστη ταχύτητα είναι 300 χλμ./ώρα.

Πηγή: Car & Motor