γερεμέγεφ-η-στιγμή-και-η-ευκαιρία-να-κ-1125243
ΑΘΛΗΤΙΚΑ | 21.01.2023 | 00:00

Γερεμέγεφ: «Η στιγμή και η ευκαιρία να κάνω το επόμενο βήμα»

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε το απόγευμα της Παρασκευής (20/1) τη μεταγραφή του Αλεξάντερ Γερεμέγεφ από την πρωταθλήτρια Σουηδίας, Χάκεν, με συμβόλαιο έως τον Δεκέμβριο του 2025 και την επισήμανση πως έως τέλος της εφετινής σεζόν θα δοθεί ως «δανεικός» στον Λεβαδειακό.

Η αποχώρηση του 29χρονου Σουηδού, πρώτου σκόρερ στην περσινή «Allsveskan» με 22 γκολ σε 27 αγώνες, συνοδεύτηκε από ένα πολύ όμορφο μήνυμα της σουηδικής ομάδας στην επίσημη ιστοσελίδα της, αλλά και δηλώσεις του ίδιου του Γερεμέγεφ, ο οποίος τόνισε πως ο Παναθηναϊκός του προσφέρει πλέον την ευκαιρία να πάει στο επόμενο επίπεδο.

«Ήταν μια ιδιαίτερη κατάσταση αυτό το καλοκαίρι, αλλά είμαι χαρούμενος που έμεινα και που η ομάδα μπόρεσε να το πάει μέχρι το τέλος και να κερδίσει το πολυαναμενόμενο πρωτάθλημα. Τώρα νιώθω ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνω το επόμενο βήμα. Και ανυπομονώ να μου δοθεί η ευκαιρία να πάω στο επόμενο επίπεδο στον Παναθηναϊκό» τόνισε ο 29χρονος φορ στην επίσημη ιστοσελίδα της Χάκεν.

Απ’ την πλευρά του ο αθλητικός διευθυντής της Χάκεν, Μάρτιν Έρικσον τόνισε: «Κάναμε μια επιλογή κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού να κρατήσουμε τον Άλεξ για να μας δώσει την ευκαιρία να πάμε για το πρωτάθλημα, γνωρίζοντας ότι η οικονομική προοπτική μίας πώλησής του, θα ήταν σημαντικά μεγαλύτερη κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, απ’ ότι σήμερα.

Ο Άλεξ έκανε μια απίστευτη σεζόν στο “Ball Club” (σ.σ. προσωνύμιο της Χάκεν) και του ευχόμαστε καλή τύχη στη νέα του περιπέτεια».

Σε 172 αγώνες με τη Χάκεν, ο Γερεμέγεφ σημείωσε συνολικά 80 γκολ, ενώ είχε 21 ασίστ.