f4-euroleague-4-000-οπαδοί-του-ολυμπιακού-στο-κάουνας-1179667
ΑΘΛΗΤΙΚΑ | 16.05.2023 | 15:46

F4 Euroleague: 4.000 οπαδοί του Ολυμπιακού στο Κάουνας – Πώς θα ψηφίσουν

Περισσότεροι από 4.000 οπαδοί του Ολυμπιακού θα βρεθούν στο Κάουνας, προκειμένου να ενισχύσουν την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα στο Final Four της Euroleague. Θα στηθούν κάλπες σε δύο πόλεις, ώστε οι φίλοι του Ολυμπιακού να ψηφίσουν στις εκλογές.

Το Κάουνας θα ντυθεί στα ερυθρόλευκα το τριήμερο 19-21 Μαΐου, καθώς πάνω από 4.000 οπαδοί του Ολυμπιακού θα βρίσκονται στις εξέδρες της Ζαλγκίριο Αρένα.

Η Μπαρτσελόνα πήρε τα 560 εισιτήρια που δικαιούταν, ωστόσο Ρεάλ Μαδρίτης και Μονακό γύρισαν εισιτήρια πίσω.

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού εξαφανίζουν και τα εισιτήρια των υπόλοιπων ομάδων και έτσι αναμένεται να ξεπεράσουν σίγουρα τους 4.000, μετατρέποντας Ζαλγκίριο Αρένα σε ΣΕΦ, όπως είχαν κάνει και πέρυσι στο Βελιγράδι.

Κάλπες στο Κάουνας

Την Κυριακή 21 Μαΐου θα πραγματοποιηθούν και οι εθνικές εκλογές, με αρκετούς φίλους του Ολυμπιακού να έχουν φροντίσει να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα και επί λιθουανικού εδάφους.

Ορισμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού ήταν σίγουροι για την πρόκριση της ομάδας, οπότε φρόντισαν να προχωρήσουν όλες τις απαραίτητες διαδικασίες για να ψηφίσουν στη Λιθουανία.

Ετσι, λοιπόν, θα στηθούν κάλπες στο Βίλνιους και το Κάουνας το Σάββατο 20 Μαϊου και οι Έλληνες ταξιδιώτες θα μπορούν να ψηφίσουν. Για τους Έλληνες που βρίσκονται στο εξωτερικό, η διαδικασία γίνεται μια μέρα πριν σε σχέση την Ελλάδα.