εθνική-ελλάδας-επιστρέφει-μετά-από-μί-1150848
ΑΘΛΗΤΙΚΑ | 14.03.2023 | 22:22

Εθνική Ελλάδας: Επιστρέφει μετά από μία διετία ο Φορτούνης

Η πρόκριση στο Euro 2024 είναι ο νέος στόχος που θέτει η Εθνική Ελλάδας και το πρώτο της παιχνίδι στα προκριματικά θα είναι με αντίπαλο το Γιβραλτάρ στις 24 Μαρτίου, με τον Γκουστάβο Πογέτ να ανακοινώνει την αποστολή για αυτό το ματς αλλά και για το φιλικό με τη Λιθουανία στις 27 του μήνα.

Σε ένα 10ήμερο το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα μπει στη μάχη των προκριματικών του Euro 2024 και όλοι, φυσικά, υπολογίζουν σε νίκη και μόνο κόντρα στο Γιβραλτάρ. Ένα παιχνίδι στο οποίο μπορεί να κάνει την επανεμφάνισή του ο Κώστας Φορτούνης και την πρώτη του εμφάνιση ο Γιάννης Κωνσταντέλιας.

Ο άσος του Ολυμπιακού είναι ανάμεσα στους παίκτες που έχουν κληθεί και θα πραγματοποιήσει την επιστροφή του στην Εθνική ομάδα έπειτα από απουσία δύο ετών, ενώ για τον πιτσιρικά του ΠΑΟΚ που εντυπωσιάζει φέτος είναι η πρώτη του κλήση. Παράλληλα, επιστρέφει και ο Δημήτρης Λημνιός που ξεπέρασε τον σοβαρό τραυματισμό του.

Αναλυτικά οι παίκτες που κάλεσε στην Εθνική ο Πογέτ για τους αγώνες με Γιβραλτάρ και Λιθουανία είναι οι Αθανασιάδης, Πασχαλάκης, Βλαχοδήμος, Ρέτσος, Μπάλντοκ, Χατζηδιάκος, Κουλιεράκης, Μαυροπάνος, Τσιμίκας, Τζαβέλλας, Γιαννούλης, Ρότα, Μπακασέτας, Μπουχαλάκης, Κουρμπέλης, Σιώπης, Μάνταλος, Κωνσταντέλιας, Φορτούνης, Χατζηγιοβάνης, Παπανικολάου, Ιωαννίδης, Πέλκας, Μασούρας, Λημνιός, Γιακουμάκης και Παυλίδης.